صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / آیا دختر یا زنی که حامله نشده شیر داره؟
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 14 Mar 2008 18:43

Quoting: hornet_32
من از روی نسخه خطی شیخ پشم الدین فرار الازدباچ که از عرفای گاوشناس قرن بوقه روایت کردم.

اهان میشناسمش اسمه اصلیش اینه:
صفر ابن شیخ پشم الدین فرار الازدباچ من الشب حجله...
Quoting: hornet_32
تو داهات ما گاو رو میارند چون مفته. حالا شما برو بخر! اصلا به ما چه!

خب پس زنم اونجا مفته و مشکلتون حله...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 14 Mar 2008 18:53

Quoting: "laleh23"
من چیز جدی ندیدم اینجا
بعدا نظر درستی بود

شما لطف داري عزيز

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 9 Jun 2008 16:57

سلام بچه ها برای من عکس خانوهایی حامله اایمیل کند mohsenf_love@yahoo

خانوم حامله میل برام بفرسته
# : 9 Jun 2008 16:58

سلام بچه ها برای من عکس خانوهایی حامله اایمیل کند mohsenf_love@yahoo

خانوم حامله میل برام بفرسته
# : 23 Nov 2008 00:35

از بربری به دیتر
ترشح شیر تحت تاثیر هورمون پرولاکتین از هیپوفیز جلوییه که از هفته پنجم بارداری به بعد افزایش پیدا می کنه و باعث تحریک ماموتروپین (محرک غدد پستان) می شه و باعث می شه که شیر در سینه تولید بشه .
هورمون استروژن و پروژسترون باعث مهار کردن ترشح شیر می شه . پس از زایمان جفت و جسم زرد منجر به قطع ترشح هورمونهای استروژن و پروژسترون می شوند و در نتیجه ترشح پرولاکتین و به دنبال آن شیر ، آغاز می شود .
دکتر حسین ابراهیمی مقدم ، فیزیولوژی اعصاب و غدد ، ص194
با تشکر بربری

<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.