| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mashgholam حالا من گاوه رو از کجا پیدا کنم ؟ مشتی گاو رو ول کن این همکارت خودش شیر نداره، داره به زبون بی زبونی حالیت میکنه حتما باید همه چیز رو گفت آخه ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: maste_batel فك كردم سوالت جديه ولي من جدي جواب ميدم : در صورت اختلالات هورموني و تغيير خاصي در نسبت غلظت هورمون استروژن و پروژسترون ممكنه سينه هاي يك دختر يا زن غير حامله شير داشته باشند .

لاله
|
|
|
laleh23 بی خیال! یعنی تو این تاپیک از نظرت جالبترین چیز همین بود ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: WhatEver laleh23 بی خیال! یعنی تو این تاپیک از نظرت جالبترین چیز همین بود ؟ من چیز جدی ندیدم اینجا  بعدا نظر درستی بود 
لاله
|
|
|
واسه یه لیوان شیر نرید زن بگیرید..
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade واسه یه لیوان شیر نرید زن بگیرید.. اما واسه یه زن که میشه یه لیوان شیر گرفت . نمیشه ؟ 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: amo bade واسه یه لیوان شیر نرید زن بگیرید.. ضرب المثل اصلیش اینه (در مزمت ازدباچ):
آدم واسه یه لیوان شیر نمی ره گاو بیاره خونه ش!

از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam اما واسه یه زن که میشه یه لیوان شیر گرفت . نمیشه ؟ مردهای متعهد و متدین چون شما مشغلام مهربان حتما هر صبح واسه زنشون یک لیوان شیر فراهم میکنن....
Quoting: hornet_32 آدم واسه یه لیوان شیر نمی ره گاو بیاره خونه ش! خودم بلتم رضا جون منتها این تایپیک ملزوم بود تا ضرب المثل رو یخورده تغییر بدم و اگه تایپیک رو بخونی منظوره منو میگیری... درستش اینه : ادم واسه یک لیوان شیر نمیره گاو بخره...
|
|
|
Quoting: hornet_32 ضرب المثل اصلیش اینه (در مزمت ازدباچ): آدم واسه یه لیوان شیر نمی ره گاو بیاره خونه ش!
Quoting: amo bade درستش اینه : ادم واسه یک لیوان شیر نمیره گاو بخره...
من از روی نسخه خطی شیخ پشم الدین فرار الازدباچ که از عرفای گاوشناس قرن بوقه روایت کردم.

تو داهات ما گاو رو میارند چون مفته. حالا شما برو بخر! اصلا به ما چه! 
از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|