صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من يك بيضه دارم. لطفا راهنمائي كنيد.
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Apr 2006 00:39

من يكي از بيضه هام داخل شكمم مونده. خيلي نگرانم لطفا راهنمائي كنيد. ايا مشكلي در رابطه جنسي ايجاد ميكنه؟
از مديران اين انجمن هم ميخوام كه من رو در اين باره راهنمائي كنن چون شب و روز ديگه برام نمونده.
كمكم كنيد. مرسي.

# : 3 Apr 2006 00:45

عجب مشكل تخمي داري تو من جاي تو بودم خودكشي ميكردم

# : 3 Apr 2006 04:32

arash_aya
عزيز قبل از هر چيزي بايد بگم كه براي طرح مشكلات جنسي توي اين سايت يه انجمن وجود داره . جواب تو رو ميدم , ولي اين تاپيك رو به بخش مشكلات جنسي منتقل ميكنم .

ببين آرش جان اين مشكلي كه شما داري در خيلي از پسر ها وجود داره . البته در سنين پائين يعني قبل از بلوغ . خيلي از نوزادهاي پسر موقع تولد يكي يا هر دو بيضه اونها پائين نمياد . ولي بعد از يه مدت خود به خود بيضه ها ميافتند توي محل مخصوص خودشون ( خايه ) پائين نيفتادن بيضه تا سنين 10 سالگي چندان ايرادي نداره . و زياد نگران كننده نيست . اما بعد از سن 10 سالگي نگران كننده ميشه . و بايد به پزشك مراجعه كرد . تا معالجات لازم انجام بگيره . البته اين وظيفه پدر و مادر ها هست كه به فكر باشند و اطلاعات كافي در اين زمينه داشته باشند .

در هر صورت تو بايد به يه متخصص اورولوژيست ( كليه و مجاري ادراري ) مراجعه كني . البته شما سن خودت رو نگفتي و در ضمن نگفتي كدوم بيضه تو هنوز پائين نيومده !! چپ يا راست ؟؟؟

برات آرذزوي سلامتي ميكنم

# : 3 Apr 2006 18:19

من شونزده سالمه. بيضه راستم پائين نيومده ولي مگه فرقي داره؟
فقط نمي دونم چرا بعضي ها اينجا را با بخش كل كل اشتباه گرفتن.
در ضمن من در ايران نيستم و با اين اصطلاحات اشنا نيستم .
خوشحال ميشم اگه بيشتر راهنمايم كنيد.

# : 3 Apr 2006 18:22

مرسي كه تاپيك رو منتقل كردين.

# : 4 Apr 2006 08:04

arash_aya
آرش جان نميدونم كدوم اصتلاح رو متوجه نشدي . اگه تو مشخص كني برات بيشتر توضيح ميدم .

# : 4 Apr 2006 08:05

arash_aya
Quoting: arash_aya
مرسي كه تاپيك رو منتقل كردين.

اين وظيفه منه

# : 4 Apr 2006 18:47

منظورم اصتلاحاتي بود كه بقيه نوشته بودن (cijl_m) .

# : 6 Apr 2006 09:11

بچخ خا حالا كه در اين مورد مينويسيد منم يه راهنمائي بكنيد چون من بيضه چپم تويه دعوا از بين رفته ميخوام بدونم برايه آينده رو بچه دار شدن تاثير ميذاره يا نه. چون الان كه خوب كار ميكنه و از خيچ نظر مشكل نداره و آبم هم خوب مياد. ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.

# : 6 Apr 2006 12:51

بابا با اين آي كيو ت مارو كردي !!!!!!!
يكي از اين دو تا جيگر كار ساخت اسپرم رو دارن اون يكي هورمون هاي مردانه و اين كوفتا
اونايي هم كه يه بونه دارن ! بزارن جلو آيينه 2 تا ميشه خوب

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.