صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سایز سینه و تبدیلات آن
نویسنده پیام
# : 7 Mar 2008 17:05

سلام
کسی می دونه چه جوری سایز سینه رو تبدیل میکنن.
تو ایران می گن 70و 75و 80و ......
اما تو سایتای خارجی نوشته cc, c, d,....
یا این یعنی چی
Measurements: 32G-24-30, Size 6

# : 11 Mar 2008 04:40

SALAM
bebin toy oropa ham hamon 75 80 90 HAST AM TAGHSIM BANDI DARE be tartib hajm sine eani age sizet 75
75B" hajm sine kam sinehay zarif
75C "hajm sineh motevaset sinehay khosh tarkib
hajm sine bozorg,gerd va dorsht va bahal"75D
on size 6 7 RO BISHTAR MAL ENGLIS HAST SHAEADAM USA MAN NEMIDONAM

cxcc
# : 20 Apr 2008 13:31

kirikir
این تبدیل احتیاج به یه نرم افزار داره ... که می تونی با سرچ در اینترنت دنبالش بگردی اما من مطمئنم پیداش نمی کونی ..
حالا اگر این نرم افزار رو می خوای من یکیشو دارم که در شلوارم در قسمت جلو قرار داره و بعد از به کار انداختن این نرم افزار به سرع سخت افزار شده و حجم سینه رو به سرعت تبدیل می کند این نرم افزار هم در خانمها و هم در آقایون جواب می دهد ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Apr 2008 13:47

Quoting: kirikiri
کسی می دونه چه جوری سایز سینه رو تبدیل میکنن.

ای بابا اندازه گیری نمیخواد.. فشارش بده...نوکشو گاز بزن بعد بخواب.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Apr 2008 13:50

داریوش جان این کسخل نرم افزار تبدیل می خواست که من نرم افزاره مربوطه رو گذاشتم کفه دستش ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Apr 2008 13:52

Quoting: kosmashang
من نرم افزاره مربوطه رو گذاشتم کفه دستش

الان میاد نوکشو گاز میزنه.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Apr 2008 13:54

اونوقت میشه سخت افزار
خدا بدادش برسه ... منکه نمی‌خوام ببینم براش چه اتفاقی میافته

# : 5 May 2008 15:22

salam
begir dastet bokhor
halesho bebar koskhol sizesho chikar dari

alireza
# : 5 May 2008 15:38

salam
begir dastet bokhor
halesho bebar koskhol sizesho chikar dari

alireza
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.