صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / كوچيك بودن آلت تناسلي دارم . هر كي مي تونه كمكم كنه .
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Mar 2008 15:52

سلام .
آقا مردونه مي خوام كمكم كنين .
نكه زياد كوچيك باشه ها اما به نظر خودم كوچيكه
رومم نميشه برم دكتر
بروبچ هر كي طلبه كمك كردنه ما منتظريم

123456
# : 5 Mar 2008 04:33

خیالت راحت کنم عملا راهی وجود نداره.یه سری وسائلی هست که بصورت تجاری تبلیغ میکنند ولی به هیچ عنوان چاره دائمی نیست و ضرر هم داره نظیر دستگاههایی که به طریق ساکشن و ایجاد خلا و مکش عمل میکنند .به بافت اسیب میزنه و استفاده که قطع بشه اندازه به حالت اول بر میگرده.کرم و جل ها هم به همین صورت.عمل جراحی هم به علت مکانیسم نقوذ یا همون راست شدن الت تا به امروز مشکل و نا ممکن بوده است.خوبه بدونی که 13 تا 15 سانت برای ایرانی ها حد طبیعی است .پس اگه نظرت رو در مقایسه با فیلم های سوپر گرفتی بدون که اونها ادم های معمولی نیستند.

# : 20 Apr 2008 13:38

antick عزیز
آلت تناسلی در شما نباید زیاد بزرگ باشد چون در اصطلاح عامیانه به آن چوچول گفته میشه ....

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Apr 2008 13:39

Quoting: antick
آقا مردونه مي خوام كمكم كنين .

کسمشنگ, دست بکار شو...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Apr 2008 13:43

داریوش جان کمی مهلت بده دارم مردونه وامیستونمش ....

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Jun 2008 16:06

مهم عملكرده نه اندازه در 90% مردان طول الت بين 5/12 تا 5/17 سانت متغيره.

# : 20 Jun 2008 16:17

دوازده ونیم تا هفده و نیم

# : 25 Jun 2008 03:14

داداش ناراحت نباش مال من بدبخت كه 11 سانته

# : 25 Jun 2008 03:17

Quoting: shahsoo001
داداش ناراحت نباش مال من بدبخت كه 11 سانته

وزنه اضافه کن بهش...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 26 Jun 2008 07:32

تو آب جوش تحریکش کن تا به اوج خودش برسه
باید ایقدر ادامه بدی تا پوس ختنه حسابی کش بیاد
یا حتما یکی پیدا کن سر حوصله واست ساک بزنه

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.