| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام . آقا مردونه مي خوام كمكم كنين . نكه زياد كوچيك باشه ها اما به نظر خودم كوچيكه رومم نميشه برم دكتر بروبچ هر كي طلبه كمك كردنه ما منتظريم
123456
|
|
|
خیالت راحت کنم عملا راهی وجود نداره.یه سری وسائلی هست که بصورت تجاری تبلیغ میکنند ولی به هیچ عنوان چاره دائمی نیست و ضرر هم داره نظیر دستگاههایی که به طریق ساکشن و ایجاد خلا و مکش عمل میکنند .به بافت اسیب میزنه و استفاده که قطع بشه اندازه به حالت اول بر میگرده.کرم و جل ها هم به همین صورت.عمل جراحی هم به علت مکانیسم نقوذ یا همون راست شدن الت تا به امروز مشکل و نا ممکن بوده است.خوبه بدونی که 13 تا 15 سانت برای ایرانی ها حد طبیعی است .پس اگه نظرت رو در مقایسه با فیلم های سوپر گرفتی بدون که اونها ادم های معمولی نیستند.
|
|
|
antick عزیز آلت تناسلی در شما نباید زیاد بزرگ باشد چون در اصطلاح عامیانه به آن چوچول گفته میشه ....

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
Quoting: antick آقا مردونه مي خوام كمكم كنين . کسمشنگ, دست بکار شو... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
داریوش جان کمی مهلت بده دارم مردونه وامیستونمش ....

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
مهم عملكرده نه اندازه در 90% مردان طول الت بين 5/12 تا 5/17 سانت متغيره.
|
|
|
دوازده ونیم تا هفده و نیم
|
|
|
داداش ناراحت نباش مال من بدبخت كه 11 سانته
|
|
|
|
|
Quoting: shahsoo001 داداش ناراحت نباش مال من بدبخت كه 11 سانته وزنه اضافه کن بهش...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
تو آب جوش تحریکش کن تا به اوج خودش برسه باید ایقدر ادامه بدی تا پوس ختنه حسابی کش بیاد یا حتما یکی پیدا کن سر حوصله واست ساک بزنه
|