| نویسنده |
پیام |
|
|
پس دیواره های رحم را با سیمنان سفت کنید
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابر
|
|
|
Quoting: "dater" آیا فقط زایمان باعث کس گشادی می شود یا کردن مکرر هم کس را گشاد می کند؟ همون طور كه دوستان گفتن علت اصلي زايمانه ولي سكس زياد بي تاثير نيست بدن هميشه به اعمال روزانه يا مكرر عادت مي كنه و سعي مي كنه كه خودشو با شرايط وفق بده . مثل اينكه شما دمبل مي زني و بدنت مجبور ميشه اندازه عضلت رو بيشتر كنه تا در تمرينات بعدي مشكلي پيش نياد كس هم اگه زياد كرده بشه مخصوصا اين كه در حالت كاملا ريلكس و در سكس هاي پولي كه شايع شده و فردي براي چيزي غير از لذت سكس مي كنه بدن براي دفعات بعدي تغييراتي بوجود مياره كه شما بهش ميگي گشادي. نقطه سر خط 
مخلص همه رامين 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|
|
|
Quoting: dater علت کس گشادی چیست؟
Quoting: laleh23 گشادی رحم میتونه ژنتیکی باشه اه . پس ...س همون رحمه؟  خوب پس ما این همه الکی خلق لله رو هیسترکتومی میکنیم برای ترینینگ خودمون فی الواقع ...س خلق لله رو برمیداریم ؟ یعنی مردمو بی ناموس میکنیم؟ خدا ما رو ببخشه!
|
|
|
|
|
استفاده از کیر مصنوعی بزرگ باعث گشادی کس میشه؟
|
|
|
Quoting: rozeziba استفاده از کیر مصنوعی بزرگ باعث گشادی کس میشه؟ اگر مورد استفاده همون ..س باشه ، شاید ! اما اگر مورد استفاده جای دیگر باشد ، حتما ! 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
ببخشيد اين کس که ميگين"يعني چه؟خوردنيه؟ميشه باهاش تريلي بکسل کرد؟يکي واسه ما هم توضيح بده.
|
|
|
Quoting: aemdad ببخشيد اين کس که ميگين"يعني چه؟خوردنيه؟ميشه باهاش تريلي بکسل کرد؟يکي واسه ما هم توضيح بده.
شما ندونی بهتره 
|
|
|
باهاش نمیشه تریلی بکسل کرد اما اگر بکنیش می شه تریلی رو بکسل بکنی
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
|
|
جان من اين چيزهايي که گفتيد واقعيت داره schomakherجان قربونت برم اين عکس خودته اللهي اللهي اللهي اللهي شما تو اين سن چه جوري از پس يه همچين چيزي که آدم بعد کردنش ميتونه تريلي بکسل بکنه بر اومدي""حالا قربون برم اگه زحمتت نيست بگو اين کردن که گفتي يععععني چه؟؟؟؟؟
|
|
|
آقا من پوزززززش رو ميطلبم"يک سوال فني امروز يکي از آقايون پر پشم و پيله با سماجت بسياري به بنده پيشنهاد بسيار زشتي کرد!بنده از ايشان وکونشان وقت گرفتم تا با دوستان اين کاره در سايت آويزون مشورتکي بکنم تا ببينم بکنم يا نکنم "حالا لطفآ نظر بديد البته من نميدانم اين نظر که گفتم يعني چه پس لطفآقبل از اين که بديد خودتون تحقيق کنيد
|