| نویسنده |
پیام |
|
|
آیا فقط زایمان باعث کس گشادی می شود یا کردن مکرر هم کس را گشاد می کند؟
LOVE
|
|
|
# : 3 Mar 2008 13:41 | ویرایش بوسیله: dater
بابا یکی جواب بده
LOVE
|
|
|
Quoting: dater آیا فقط زایمان باعث کس گشادی می شود یا کردن مکرر هم کس را گشاد می کند؟ بگم برات که آها هر دوتا باعث ریلاکس شدن واژن میشن .اینجوری گفتم که بدونی میشه قشنگتر از این هم صحبت کرد.ای قند مکرر!
|
|
|
|
|
Quoting: dater آیا فقط زایمان باعث کس گشادی می شود یا کردن مکرر هم کس را گشاد می کند؟ زایمان علت اصلی آن هست کردن مکرر نه ولی افراد مختلف آره تنوع تو دوست داری
اینکه یک کلمه خارجیه Quoting: estrogen میشه قشنگتر از این قشنگرتر چی میخوای
تحت تاثير بحران فلج ميشويد يا به حركت در ميآييد
|
|
|
Quoting: ab_z از این قشنگرتر چی میخوای حس زیبایی شناسی من و شما ظاهرا" دو تا خط موازیند.
|
|
|
Quoting: dater حس زیبایی شناسی من و شما ظاهرا" دو تا خط موازیند فقط داری فیس و افاده میای در ضمن اسمت که اینو نمیگه
تحت تاثير بحران فلج ميشويد يا به حركت در ميآييد
|
|
|
از موضوع اصلی دور نشیم اقایون اطبا تشریف بیارین نظر کارشناسی بدین 
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
# : 14 Mar 2008 09:55 | ویرایش بوسیله: estrogen
Quoting: ab_z فقط داری فیس و افاده میای در ضمن اسمت که اینو نمیگه فیس و افاده نیست رفیق.........ما یه پا روشنفکریم اینجا! اسمم هم همینو میگه! ps. سعی نکن ادامه بدی! من با ادبیات خودم خوشم .شما هم با واژه های خودت حال کن! اصلا" همون ..س گشادی رو عشق است!!
|
|
|
|
|
Quoting: estrogen بگم برات که آها هر دوتا باعث ریلاکس شدن واژن میشن .اینجوری گفتم که بدونی میشه قشنگتر از این هم صحبت کرد.ای قند مکرر
 بعد از مدت ها پستی جدی از خانوم دکتر تو سایت دیدم  این استرو داریوش اقا یه چیزیشون شده جدیدا البته آیدی داریوش آقا که هک شده ولی بانو رو نمیدونم 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
dater گشادی رحم میتونه ژنتیکی باشه سکس های مکرر به اون صورت روی مسئله تاثیر جدی نداره البته در صورتی که مسئله بالا وجود نداشته باشه ولی در کل نمیشه گفتم بی تاثیره اما تاثیر به اون صورتی نداره و در آخرم حاملگی باعث میشه دیواره رحم شل بشه 
لاله
|