| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من پسر هستم ميخواستم ببينم راهي داره با استفاده از قرص هاي هورمون هاي زنانه باسن و سينه خودم رو بزرگتر كنم؟ اين كار عوارض جانبي هم داره؟ ممنون
|
|
|
بله صدات هم مثل خانمها نازک میشه 
|
|
|
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
|
|
|
|
|
erfan3500
Quoting: erfan3500 من پسر هستم ميخواستم ببينم راهي داره با استفاده از قرص هاي هورمون هاي زنانه باسن و سينه خودم رو بزرگتر كنم؟ اين كار عوارض جانبي هم داره؟ میتونی این کارها را بکنی ولی بعدها پر از عوارض هستش و ناراحتت میکنه اگه گرایش جنسیت مخالف را داری باید زیر نظر پزشک اینکار را بکنی اونهم نه با این داروها

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
erfan3500 در ضمن فکر همه چی را هم قبلش بکن مثل موقعیت اجتماعی شغلی و از همه مهمتر محیط خوانواده که البته اگه خوانواده بدونند و اطلاع داشته باشن بقیه حله
|
|
|
Quoting: omid_hi از همه مهمتر محیط خوانواده که البته اگه خوانواده بدونند و اطلاع داشته باشن بقیه حله مطمئنا توی خانواده های ایرانی این مسئله عمرا اگه تائید بشه
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina مطمئنا توی خانواده های ایرانی این مسئله عمرا اگه تائید بشه نه اینطور هم نیست خوشبختانه من خیلی از دوستام هستند که با رضایت خوانواده جراحی هم کردن و خوشبختند متقابلا بعضی از دوستانم هم سر این مسله و مشکل با خوانواده خود کشی کردند و از دستشون دادم ولی از زمانی که موسسه تی اس راه افتاده خوشبختانه دید خوانواده ها تا مقداری عوض شده و بهتر به این مسله نیگاه میکنند

|
|
|
Quoting: omid_hi از زمانی که موسسه تی اس راه افتاده خوشبختانه دید خوانواده ها تا مقداری عوض شده و بهتر به این مسله نیگاه میکنند خیلی خوشحالم که این مسئله رو می شنوم
|
|
|
|
|
ميشه در مورد مصرف قرص ها بيشتر بگين؟ ممنون
|
|
|
Quoting: erfan3500 قرص هاي هورمون هاي زنانه
عزیزم این قرص ها خطرناکه ممکنه منجر به سرطان بشه ( البته خدای نکرده) ولی خطرناکه قبول کن
اگه خواستی مصرف کنی حتما زیر نظر پزشک متخصص این کارو بکن
ممکنه بعدا بد جوری پشیمون بشی
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|