| نویسنده |
پیام |
|
|
[quote=deleted]تساوی با تشابه فرق داره. مرد و زن شاید مساوی باشند و مشابه نیستند ممکنه زن و مرد در خیلی جنبه ها با هم متفاوت باشند ولی در مورد غرایز جنسی برای خانمها کنترلش همانقدر سخت است که برای پسرها هستش. تنها چیزی که هست اینه که به دختر از اول یاد می دنند چطوری کنترل کنه ولی بر عکس تو گوش پسر می خوانند که برا تو غیر ممکنه پس داشتن سکس قبل از ازدواج برا پسرها ایراد حساب نمی شه. باور کنید زنها هم ترجیح میدنند که شوهری بدون تجربه قبلی داشته باشند ولی چون عرف براش این مسئله نیست دختره این خواستشو نشون نمی ده و تظاهر به قبولش می کنه.
|
|
|
میتونی کرکره بدوزی. اینطوری مد شده.
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
من نگفتم پسر هر کاری میخواد بکنه .قطعا برا دخترها هم مهمه که همسری داشته باشند که قبل ازدواج زیاده روی نکرده باشه.میدونی که نداشتن پرده دیگه خیلی زیاده روی حساب میشه وگرنه من هم میدونم که دختری برا ازدواج گیرم نمیاد که مریم مقدس باشه.اما اینکه حد این زیاده روی توسط کنتور خدادادی برای دخترها قابل تشخیص شده دیگه ربطی به پسرها نداره باید گله رو از خلقت بکنی.اما اینکه زن و مرد یکسان نیستند یه واقعیته که باید قبول کرد .احساساتشون هم نمیتونه یکی باشه.بعلاوه انسان باید واقعیت زندگی رو قبول کنه و اون اینه که تو فرهنگ ایرانی نجابت زن مهمه .
|
|
|
|
|
Quoting: arsin121 فرهنگ ایرانی نجابت زن مهمه . وقتی به این گونه مسئله نجابت رو میکشی جلو پس یعنی هر کس که بکارتشو از دست داده نا نجیبه. این قصاون خیلی ظاهری هستش و منصفانه نیست. شاید دختری بهش تجاوز شده روش نشده به کسی بگه یا واقعا عاشق کسی بوده و فریب خورده اونا نانجیب هستند. 
|
|
|
arsin121 در ضمن آرسین عزیز از این پستای شما به نظر میرسه فرد پخته و با تجربه ای هستید. جریان اون سوالهای به ظاهر ابتدایی شما که برایشان تاپیکهای مختلف می زدید چی بوده؟؟؟؟؟
|
|
|
هر قاعدهای استثنا هم داره .مسلما قضیه تجاوز قابل درکه و درست میگی.اما عاشق بودن من یکی رو که قانع نمیکنه .تصور نمیکنم پسری که واقعا عاشق باشه راضی بشه این بلا رو سر طرفش بیاره.در واقع اکثر دخترها دقیقا زمانی این کارو دست خودشون میدن که فکر میکنند و فقط هم فکر میکنند که طرف راست میگه و عاشقه.پس اشتباه خودشونه و قضیه همون خربزه و لرزش میشه.اما راجع به اون سوالها جنبه شوخی و خنده داشتند.اونهایی که به اصطلاح گوشی دستشونه در مورد اینجور سوالها اظهار نظر نمیکنند .چرا که کسی میتونه جواب بده که تجربه اون کارو داره.حالا شما که تو اون پستها نظر ندادید نه؟
|
|
|
arsin121
Quoting: arsin121 چرا که کسی میتونه جواب بده که تجربه اون کارو داره.حالا شما که تو اون پستها نظر ندادید نه؟ اتفاقا فکر کنم برا بعضیاش جواب دادم. ولی برام مهم نیست که اونا واقعا جنبه شوخی داشتن . من که جدی جواب دادم چون سوالهای خوبی بودنند و تو ذهن بعضیا ممکنه واقعا سوال باشند . حالا اگه داری بازم بزار بتونم جواب می دم . 
|
|
|
به قول گفتنی:تجربه داره میترکونه.حالا معلوم شد کی پخته هست. 
|
|
|
|
|
Quoting: arsin121 به قول گفتنی:تجربه داره میترکونه منظورش به قول منه
چرا
|
|
|
Quoting: sara_2000 age pardaro bedozim< bad maloom mishe??: بله در همه شرایط پزشک میتونه اونو تشخیص بده ولی اگه پزشک مراجعه نکنید خیلی احتمالش کمه بفهمن 
لاله
|