صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / از دوستان متخصص در مورد مشکل پیچیده آلتم تقاضای راهنمایی دارم.........
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 18 Apr 2008 02:31

اختلال در نعوظ به علت روانی-افسردگی/ اظطراب شایع است .دارو داره میتونی به روان پزشک مراجعه کنی. استمنا هم به این ربطی نداره.

# : 19 Apr 2008 09:19

nimaaaaaaa
تو چرا رفتی سونوگرافی
تو باید آلتت را می بردی سی‌تی ‌اسکن تا اگه مغزش کسخل شده باشه متوجه بشی کسـ ... میخ

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 09:22

Quoting: kosmashang
تو چرا رفتی سونوگرافی
تو باید آلتت را می بردی سی‌تی ‌اسکن تا اگه مغزش کسخل شده باشه متوجه بشی کسـ ... میخ

لاله
# : 19 Apr 2008 09:26

آره لاله جان از قدیم کسـ...خلا، کسـ... مخا، کسـ...کشا و جاکشا رو میبردن سی‌تی صفا اما امروزه می برن سی‌تی اسکن

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 09:28

Quoting: kosmashang
آره لاله جان از قدیم کسـ...خلا، کسـ... مخا، کسـ...کشا و جاکشا رو میبردن سی‌تی صفا اما امروزه می برن سی‌تی اسکن

لاله
# : 19 Apr 2008 09:37

آره قربونت ...

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.