صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / از دوستان متخصص در مورد مشکل پیچیده آلتم تقاضای راهنمایی دارم.........
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Feb 2008 22:13

سلام دوستان
چند وقتي است که فهميدم زماني که شهوتي ميشوم آلتم کامل بزرگ نميشه....... حتي چند روز پيش که خيلي اين موضوع آزارم داد به اينجا اومدم ومتوجه شدم دوستاني هستند که درد مشابه منو دارند.تموم مطالب رو به دقت خوندم ..... با توجه به اينکه زماني که تمرکز ميکردم التم بزرگ بشه درد نسبتا خفيفي در بيضه هام احساس ميکردم سريع به يک پزشک جراح خوب که از آشناهامون بود رفتم اونم برام سونوگرافي نوشت اما وقتي جواب اونو گرفتم هيچ مشکلي نداشتم و حتي الان دو روزه که اون درد رو هم ندارم اما کماکان آلتم تاحد کمي بزرگ ميشه.حتي ديشب تا ساعات زيادي پاي ماهواره مشغول تماشاي فيلمهاي کامل سکسي بودم بلکه باعث تحريک زياد من بشه تا آلتم بزرگتر بشه اما متاسفانه خيلي کمکم نکرد(راستي من 26 سال دارم وتا به امروز باهيچ خانمي رابطه سکسي نداشتم)........ با توجه به مطالب مشابهي که در اين قسمت ديدم احساس ميکنم بخاطر افسردگيهاي روحي هستش که حدود دوساله به اون مبتلا هستم به اين مشکل در اين چند وقت گرفتار شدم.... از طرفي هم اکثر شبها با ديدن عکس ها و خوندن داستانهاي سکسي خيلي با آلتم بازي ميکردم اما هرگز اجازه نميدادم ارضا بشم که اين موضوع باعث ميشد تا درد زيادي در بيضه هام احساس کنم..........
خيلي مايلم که دوستاني که تخصص خوبي در اين زمينه دارند جواب اين دو سوال منو بدن......
1.آيا واقعا مشکل من روحي هستش يا اينکه اين سونوگرافي دليل محکمي از لحاظ جسمي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.اگر مشکل روحي دليل اين بيماري منه جه راهکارهايي خوب و مثبتي داريد......؟
3. و یا اینکه دلیلش همون بازی زیاد با آلتم در مدت زمان طولانی همراه با ارضا نشدن هستش؟
واقعا اين مشکل منو از لحاظ روحي خيلي داغون کرده..........

# : 23 Feb 2008 20:42

اول بگو راه اضاع شدنت چیه
بعد بگو اخرین باری که ارضاع شدی کی بوده
این 2 سوالا با دقت جواب بده

0007
# : 24 Feb 2008 01:00

واقعیتش من برای اینکه مطمئن بشم چند روز پیش تو حموم خود ارضایی کردم تا مطمئن بشم که ارضا میشم یا نه اما متوجه شدم که خیلی زود به انزال میرسم اما متاسفانه آلتم همون حد باقی می مونه.......منظور شما از راه ارضا شدن رو دقیقا نگرفتم....نمیدونم همین خودارضایی منظورتونه؟من قبلا خیلی کم پیش میومد که خودارضایی داشته باشم شاید ماهی یا حتی دوماهی یکبار......جدیدا هم که به زور تحریک میشم مگه اینکه یه فیلم یا عکس سکسی ببینم......

# : 24 Feb 2008 04:26

این ایکون های روی desk topکامپیوترت رو دیدی زمانی که مدت طولانی بدون استفاده بمونند یه پیام میده و اونها رو به قسمت ایکون های پنهان انتقال میده.شما هم چون 26 سال از الت مبارکه استفاده مطلوب نکردی سیستم بدنت فعال شده و اونو بایگانی کرده.پس راهش اینه که ایکونت رو فعال کنی عزیز من و دل یه دختر خانم رو شاد گردانی.اون وقت میبینی که چطوری مثل چماق سفت ومثل کوه استوار میشه.

# : 24 Feb 2008 05:40

doste aziz
roshde alat to adamaye mokhtalef mitone modelaye mokhtalef bashe
khelia vaghti ke tahrik mishan, alateshon ham roshd mikone va ham seft mishe, injor adama vaghti tahrik nistan, alateshon kochik mishe

kheli mardaye dige toole alatashon ziad avaz nemishe, yani na ziadi kochik mishe vaghti tahrik shode nistan, na roshd mikone vaghti tahrik mishan, faghat seft mishe,
hardo model tabii hast ta zamani ke shoma alatet seft beshe va betone khon ro toye khodesh negah dare

dar morede soalaye digat ino bedon, vaghti beize dard migire ke ziadi tahrik shode bashi vali khodeto khali nakoni, benazare man inkare khobi nist, va niazi nist ke shoma az enzal jelogiri koni, az fekraye ghadimi va farhange aghab oftade bia biron, ziad be on harfa gosh nakon ke hich kodom masnade tebi nadare,
shoma moshkele khasi fek nemikonam dashte bashi, magar inke bekhatere fesharhayi ke az nazare farhangi ya dini roye khode tmizari, toye fekret khodeto aziat mikoni
shoma agar alatet seft mishe, va modati seft mimone yani az nazare sakhtemani , moshkeli nadari
zod enzal shodan ham eshkale khasi nadare, on az kamie tajrobe va tahrik shodane ziad miad
kolan marda az 2 ta 10 min tool mikeshe residan be enzaleshon, albate mishe tole in modato bishtar kard , vali zod enzali ye amre tabii hast az kheli nazara
chize aslie ke shoma shayad behesh ehtiaj dashte bashi ye meghdar etemade be nafse va ehsase azadi kardan, va inke ehsase gonah nakoni ke chera sex dost dari ya tahrik mishi
yekami az nazare fekri khodeto mostagheltar kon
movafagh bashi

# : 24 Feb 2008 06:28

سلام دوستای مهربونم

آقا نیما سونو گرافی در این مورد تقریبا کامله که نشون بده مشکل جسمی نیستش
مشکل شما مقطعی هستش و روحی
سعی کن در سایتهای مختلف بگردی و نظرات تخصصی در مورد کاهش استرس رو بخونی و اجرا کنی اولین قدم هم اینه که استرس نداشته باش که از نظر جسمی مشکلی نداری این اعتماد به نفستو زیادتر میکنه در کنارش به دنبال منشا نارحتیت باش که شاید به خاطر رخداد جدیدی در زندگیت یا مشکل اخیری که باعث ان استرس ها شده رو ÷یدا کنی و یا حلش کنی یا تدیلش کنی یا حداقل راحتر باهاش کنار بیای
دوست مهربونم بازی زیاد با آلت بدون ارضا شدن باعث میشه که به سلسله اعصاب محیطیه بیضههاو آلت فشار بیاد در ضمن سفت شدن آلت به علت محبوس شدن خون در آلت هستش زمانی که مدت زیادی آلت سفت بمونه اجازه نمیدی بهش که خون داخلش تخله و مجددا جایگزین بشه خونی که زیاد محبوس میشه به بافت آلت آسیب میرسه چون یکسره با گذشت زمان سفتی طولانی به فشار خون داخل بافت بیشتر میشه بدون کاهش و به بافت آلت آسیب میرسه اینو محض اطلاعت بیان کردم نه نگران کردنت مطمعن باش مشکلت فقط روحیه در ضمن عادت داری مدت طولانی آلتت سفت بمونه گاهی دست از کار بکش تا کامل شل بشه بعد دوباره شروع کن تا هم فشار خون آلت زیادی بالا نره هم خون داخلش تعویض بشه
دوست خوشقلبم اصلا نگران نباش جسمی نیستش روحیه و مقطع و گذراست همین استرست نسبت به ان موضو اعصابتو بیشتر تحت فشار میزاره ÷س نگرانی نابجا رو از ذهنت دور کن مدتی برو مسافرت یا از این محیط زندگیت دور باش اگه امکانش نیستش سعی کن شبا بری پارک قدم بزنی به چیزی فکر نکنی و سعی کن رویا پروریتو بیشتر کنی به رویاهای که دوست داری بیشتر فکر کن ذهنت آرومتر میشه فقط تا یک مدت اصلا فکر سکسو دور کن از ذهنت و از محرکهای سکس دوری کن مثل فیلم تا ذهنت دوباره مثل قبل بعد مدتی تحریکپذیریشو بدست بیاره به طبعش آلتت دوباره کاملا سفت بشه
خیلی وقته فارسی تایپ نکردم 40 دقیقه طول کشید بنویسم وگرنه کاملتر جواب میدادم

خدا و فرشتههای مهربونش نگهدارت باشن

# : 24 Feb 2008 17:18

برا این ازت پرسیدم چون به قولarsin121 تو 26 سال از التت استفادهی مناسبا نکردی
حالا به هر دلیلی اما اگه میخواهی مشکلت رفع شه باید مرد بشی یعنی بری تو کار یکی
حالا چه جنده یا دختر باحال
به قول قدیمیا همه ی مشکلات تو الت مبارکه چه روحی چه جسمی وحتی خانوادگی
یخوردم از اون ..... کار بکش منظورم التت
اگه میخوای شق شدنشا ببینی بده یه جنده برات حسابی ساک بزنه اونوقت میبینی

0007
# : 25 Feb 2008 00:14

یه دنیا تشکر از همه عزیزان مهربانم
ممنون از محبتتون........
شاید حق با دوستان باشه من نباید اینطور خودمو تو سکس محدود میکردم....... اما باور کنید که اصلا نمیتونم با کسی که دوستش ندارم و یا حسی بهش ندارم ارتباط سکسی داشته باشم....
از طرفی دیگه چونکه من اصولا آدم نسبتا احساسی هستم به همین دلیل برای خودم دلایلی دارم و داشتم که نتونستم با یه دختر سکس داشته باشم.... نمیخوام منکر اعتقادات و عقایدم بشم اما همیشه از اینکه احساس کنم میخوام با دختری سکس داشته باشم عذابی دارم و اونم اینه که همیشه اعتقادم بر اینه که یه دختر باید سالم ازدواج کنه نه اینکه قبل از ازدواجش رابطه سکسی یا فرد دیگه داشته باشه.... میدونم که دارم خیلی رویایی فکر میکنم اما شاید من نه بلکه همه مردها آرزشون اینه که شریک زندگیشون قبلا سکس نداشته باشه........شاید این طرز تفکر باعث شده که هیچ زمان نتونستم با خانمی سکس کنم......
از طرفی هم میدانم که اینطور هم دارم به خودم ضربه میزنم چونکه من تا چند سال آینده نمیخوام ازدواج کنم....... واقعا خیلی سخته......... نمیدونم چکار کنم؟

# : 25 Feb 2008 00:28

ونوس عزیزم ممنون از این همه مهربونیت
راستش من خوشحال شدم که اینجا اومدی چونکه تو تایپکهای قبل نظراتتو خونده بودم و خیلی خوب و کارشناسی نظر میدی که باعث دلگرمی طرف میشه.......
راستش عزیزم من بعد از اون اتفاق غمناک دو سال پیش بارها سعی کردم که بنوعی خودمو باز یابم اما تا کنون موفق نشدم حتی شاید بیشترین دلیلی که من اینجا میام و خودمو زیاد سرگرم مسائل سکسی میکنم برای اینه که اون خاطرات و افسردگیهای روحیمو از یاد ببرم......
خیلی دوست دارم نظرتو در مورد نظر قبلیم در مورد سکس با دخترها بدونم.....بنظرت من باید چکار کنم......؟؟؟؟؟؟
امیدوارم خدا همیشه نگهدار تو و این قلب مهربونت باشه.......

# : 25 Feb 2008 00:39

Quoting: nimaaaaaaa
چند وقتي است که فهميدم زماني که شهوتي ميشوم آلتم کامل بزرگ نميشه.......

شما ترجیحا سعی کن حشری بشی ! شاید افاقه کرد !

با توجه به اينکه زماني که تمرکز ميکردم التم بزرگ بشه درد نسبتا خفيفي در بيضه هام احساس ميکردم

شما با مغزت تمرکز کردی یا با تخمات ؟

درد نسبتا خفيفي در بيضه هام احساس ميکردم سريع به يک پزشک جراح خوب که از آشناهامون بود رفتم

جراح مغز و اعضاب یا مجاری شاشی ؟

از طرفي هم اکثر شبها با ديدن عکس ها و خوندن داستانهاي سکسي خيلي با آلتم بازي ميکردم اما هرگز اجازه نميدادم ارضا بشم که اين موضوع باعث ميشد تا درد زيادي در بيضه هام احساس کنم..........

شما انگار هر کاری میکنی تخمت درد میگیره !
شما احیاناَ وقتی چای شیرین میخوری تخمت درد نمیگیره ؟

1.آيا واقعا مشکل من روحي هستش يا اينکه اين سونوگرافي دليل محکمي از لحاظ جسمي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمال زیاد یک مشکل روحیه که به جسمت هم ضربه زده .

2.اگر مشکل روحي دليل اين بيماري منه جه راهکارهايي خوب و مثبتي داريد......؟

تا مدت زیادی جلق نزن . حتی سعی کن دستت کمترین تماس رو با آلتت داشته باشه .
به یک پزشک روانشناسی بالینی هم مراجعه کنی خیلی خوبه .
و سعی کن که سکس واقعی و طبیعی داشته باشی . هر چی بیشتر ، بهتر .

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.