| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام اسمتون رو هم نگفتيد اما جواب : احتماله قوي پرده بكارت شما از همون نوعي هست كه حتي بعد از سكس پاره نميشه و بايد با مراجعه به پزشك يك برش ضربدري با تيغ روي اون انداخت قبل از هر عملي به پزشك مراجعه كنيد موفق باشيد
|
|
|
سلام اسمتون رو هم نگفتيد اما جواب : احتماله قوي پرده بكارت شما از همون نوعي هست كه حتي بعد از سكس پاره نميشه و بايد با مراجعه به پزشك يك برش ضربدري با تيغ روي اون انداخت قبل از هر عملي به پزشك مراجعه كنيد موفق باشيد
|
|
|
pesare_hot2007
ما خودمون هم به همچین نتیجه ایی رسیدیم! (البته نمی دونم با وجود اینکه هر ماه عادت ماهیانه دارم چنین چیزی رو می شه قبول کرد؟!!!! ) چون با فشار بسیار زیاد به پرده فقط این تمام بدن منه که جابجا میشه و هیچ راه عبوری برای آلت نامزدم به درون پرده وجود نداره! البته اون می گه که وجود یک سوراخ ظریف و رو سر آلتش حس می کنه که البته نمی شه ازش عبور کرد فکر می کنم که واقعا باید برم دکتر! ممنون از همگی که راهنما یی ها و نظراتشون و برام نوشتن!
|
|
|
|
|
eala
وقتی باز شدی خبرمون کن تا برات هورا بکشیم
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: eala فکر می کنم که واقعا باید برم دکتر! ميمردي از اول بري دكتر؟ ما هم دو ساعت نشستيم پست زديم وقتي پريود ميشي امكان اين كه پرده تو از نوعي كه گفتي باشه خيلي كمه پس *************** كه ما رو معطل خودت كردي
Quoting: ostad_touraj وقتی باز شدی خبرمون کن تا برات هورا بکشیم آره حتما . در ضمن تا بري دكتر به نامزدت بگو ......******...... ***........ __________ اديت شده توسط خودم 
مخلص بعضي ها رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
ما خودمون هم به همچین نتیجه ایی رسیدیم!(البته نمی دونم با وجود اینکه هر ماه عادت ماهیانه دارم چنین چیزی رو می شه قبول کرد؟!!!!)
چه ربطي به عادت ماهيانه داره عادت ماهيانه به حاملگي ربط داره
چون با فشار بسیار زیاد به پرده فقط این تمام بدن منه که جابجا میشه و هیچ راه عبوری برای آلت نامزدم به درون پرده وجود نداره! البته اون می گه که وجود یک سوراخ ظریف و رو سر آلتش حس می کنه که البته نمی شه ازش عبور کرد
با توضيحي كه دادي من حرف خودم رو تاييد ميكنم و اگر منظورمو متوجه نشدي با اي آي دي با من تماس بگير ولي قبلش خودت رو معرفي كن تا بدونم شما هستي mikham_web_begiram@yahoo.com
|