صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درد پرده
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 24 Mar 2008 06:00

سلام اسمتون رو هم نگفتيد اما جواب :
احتماله قوي پرده بكارت شما از همون نوعي هست كه حتي بعد از سكس پاره نميشه و بايد با مراجعه به پزشك يك برش ضربدري با تيغ روي اون انداخت
قبل از هر عملي به پزشك مراجعه كنيد موفق باشيد

# : 24 Mar 2008 06:07

سلام اسمتون رو هم نگفتيد اما جواب :
احتماله قوي پرده بكارت شما از همون نوعي هست كه حتي بعد از سكس پاره نميشه و بايد با مراجعه به پزشك يك برش ضربدري با تيغ روي اون انداخت
قبل از هر عملي به پزشك مراجعه كنيد موفق باشيد

# : 24 Mar 2008 06:19

pesare_hot2007

ما خودمون هم به همچین نتیجه ایی رسیدیم!(البته نمی دونم با وجود اینکه هر ماه عادت ماهیانه دارم چنین چیزی رو می شه قبول کرد؟!!!!)
چون با فشار بسیار زیاد به پرده فقط این تمام بدن منه که جابجا میشه و هیچ راه عبوری برای آلت نامزدم به درون پرده وجود نداره! البته اون می گه که وجود یک سوراخ ظریف و رو سر آلتش حس می کنه که البته نمی شه ازش عبور کرد
فکر می کنم که واقعا باید برم دکتر!
ممنون از همگی که راهنما یی ها و نظراتشون و برام نوشتن!

# : 25 Mar 2008 18:05

eala

وقتی باز شدی خبرمون کن تا برات هورا بکشیم

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 28 Mar 2008 21:59

Quoting: eala
فکر می کنم که واقعا باید برم دکتر!

ميمردي از اول بري دكتر؟
ما هم دو ساعت نشستيم پست زديم
وقتي پريود ميشي امكان اين كه پرده تو از نوعي كه گفتي باشه خيلي كمه
پس *************** كه ما رو معطل خودت كردي
Quoting: ostad_touraj
وقتی باز شدی خبرمون کن تا برات هورا بکشیم

آره حتما .
در ضمن تا بري دكتر به نامزدت بگو ......******...... ***........

مخلص بعضي ها رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 30 Mar 2008 02:34

ما خودمون هم به همچین نتیجه ایی رسیدیم!(البته نمی دونم با وجود اینکه هر ماه عادت ماهیانه دارم چنین چیزی رو می شه قبول کرد؟!!!!)

چه ربطي به عادت ماهيانه داره
عادت ماهيانه به حاملگي ربط داره

چون با فشار بسیار زیاد به پرده فقط این تمام بدن منه که جابجا میشه و هیچ راه عبوری برای آلت نامزدم به درون پرده وجود نداره! البته اون می گه که وجود یک سوراخ ظریف و رو سر آلتش حس می کنه که البته نمی شه ازش عبور کرد

با توضيحي كه دادي من حرف خودم رو تاييد ميكنم و اگر منظورمو متوجه نشدي با اي آي دي با من تماس بگير ولي قبلش خودت رو معرفي كن تا بدونم شما هستي
mikham_web_begiram@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.