صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کسی میدونه چکار باید بکنم
نویسنده پیام
# : 18 Feb 2008 23:06

سلام دوستان
ابی خست که قبل از ارضأ شدن از کیر میاد من این آبم خیلی سریع میاد دست خودم هم نیست میخوام ببینم چه کار باید بکنم که این جوری نباشه اینم بگم توی 3 ساعت تا 8 بارم تونستم سکس کنم از نظر سکس مشکلی ندارم

# : 18 Feb 2008 23:15

باید سنت کم باشه . . و زیاد هم حشری بشی . . آره ؟

بگو ببینم چند وقت به چند وقت ارضا می شی . . ؟

تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
# : 19 Feb 2008 13:29

سلام رفیق سنم 27 سال هست سکس هم زیاد دارم تا دلت بخواد به قول بچه ها کس سالم نزاشتم دیگه
البته اینو بگم بعضی وقتا این جوری ابم میاد بعضی وقتام 10 کسم جلوم باشه انگار که نه انگار کیرم تکون هم نمی خوره بعضی وقتام یه کون از تو شلوار میتونه اون اب اولیه رو در بیاره

# : 19 Feb 2008 20:23

sam7star

بهتره بری دکتر . . من واسه این جریان نسخه ی مادر بزرگیی ندارم . . در ضمن نسخه های مادر بزرگی هم می تونن چیزای جالبی نباشند . .!

با سپاس
آرمان ( می تونی مشکلت رو توی یاهو و گوگل و . . هم سرچ کنی . .و از سایت های پزشکی کمک بگری . . بهتره !)

تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
# : 19 Feb 2008 20:30

چه ژسرایی اییییییییییییی

tert
# : 19 Feb 2008 20:31

از بس نگاه کردی دلت مریض شده
چشم چرونی میگن نکنید برای همین هست
چون ادما مریض میشن و بدنشون مثل این اقا ژسر نرمال نیست

"جدا میگن بدون شوخی"

tert
# : 21 Feb 2008 01:14

دوست عزیز
عنوان تایپیک باید با محتوای اون تناسب داشته باشه
لطفا درخواست تعویض عنوان تایپیک را بدهید
در غیر اینصورت تایپیک بسته و منتقل خواهد شد

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 21 Feb 2008 01:55

Quoting: sanaz2
دوست عزیز
عنوان تایپیک باید با محتوای اون تناسب داشته باشه
لطفا درخواست تعویض عنوان تایپیک را بدهید
در غیر اینصورت تایپیک بسته و منتقل خواهد شد

اماده باشی تو هم ها

چرا
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.