| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان ابی خست که قبل از ارضأ شدن از کیر میاد من این آبم خیلی سریع میاد دست خودم هم نیست میخوام ببینم چه کار باید بکنم که این جوری نباشه اینم بگم توی 3 ساعت تا 8 بارم تونستم سکس کنم از نظر سکس مشکلی ندارم
|
|
|
باید سنت کم باشه . . و زیاد هم حشری بشی . . آره ؟
بگو ببینم چند وقت به چند وقت ارضا می شی . . ؟
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
سلام رفیق سنم 27 سال هست سکس هم زیاد دارم تا دلت بخواد به قول بچه ها کس سالم نزاشتم دیگه البته اینو بگم بعضی وقتا این جوری ابم میاد بعضی وقتام 10 کسم جلوم باشه انگار که نه انگار کیرم تکون هم نمی خوره بعضی وقتام یه کون از تو شلوار میتونه اون اب اولیه رو در بیاره
|
|
|
|
|
sam7star
بهتره بری دکتر . . من واسه این جریان نسخه ی مادر بزرگیی ندارم . . در ضمن نسخه های مادر بزرگی هم می تونن چیزای جالبی نباشند . .!
با سپاس آرمان ( می تونی مشکلت رو توی یاهو و گوگل و . . هم سرچ کنی . .و از سایت های پزشکی کمک بگری . . بهتره !)
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
چه ژسرایی اییییییییییییی 
tert
|
|
|
از بس نگاه کردی دلت مریض شده  چشم چرونی میگن نکنید برای همین هست  چون ادما مریض میشن و بدنشون مثل این اقا ژسر نرمال نیست
"جدا میگن بدون شوخی"
tert
|
|
|
دوست عزیز عنوان تایپیک باید با محتوای اون تناسب داشته باشه لطفا درخواست تعویض عنوان تایپیک را بدهید در غیر اینصورت تایپیک بسته و منتقل خواهد شد
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 دوست عزیز عنوان تایپیک باید با محتوای اون تناسب داشته باشه لطفا درخواست تعویض عنوان تایپیک را بدهید در غیر اینصورت تایپیک بسته و منتقل خواهد شد اماده باشی تو هم ها
چرا
|
|
|