| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام
یکی از آشناهای ما یه زن جوونه که چند سالی هست که بیوه شده و یک پسر هم بیشتر
نداره و من هم بدجور تو کف این زنه هستم . به نظر شما باید چکار کنم تا بتونم باهاش سکس
کنم ........خواهش میکنم کمکم کنید
ُSATANISM
|
|
|
satanism666
برو خواستگاریش! اگه روت نمی شه برو به مامانت بگو زحمتش رو بکشه! 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
دوستان چرا یک زنه بیوه جوان نباید تو این مملکت امنیت داشته باشه؟
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
|
|
Quoting: KORN_JD دوستان چرا یک زنه بیوه جوان نباید تو این مملکت امنیت داشته باشه؟
کی داره که این دومیش باشه؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 کی داره که این دومیش باشه؟
درسته... ولی اون بیچاره خیلی بی پناهتره و توی شرایط روحی خوبی هم نیست. البته توی جامعه ما!
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
لطفا عنوان تایپیک را عوض کنید در غیر این صورت تاپیک بسته خواهد شد
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
# : 21 Feb 2008 01:20 | ویرایش بوسیله: omid_hi
Quoting: satanism666 یکی از آشناهای ما یه زن جوونه که چند سالی هست که بیوه شده و یک پسر هم بیشتر نداره و من هم بدجور تو کف این زنه هستم . به نظر شما باید چکار کنم تا بتونم باهاش سکس کنم ........خواهش میکنم کمکم کنید

خوب این چه ربطی به مشکل جنسی داشت
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
# : 21 Feb 2008 01:38 | ویرایش بوسیله: No_justice
Quoting: KORN_JD دوستان چرا یک زنه بیوه جوان نباید تو این مملکت امنیت داشته باشه
 Quoting: omid_hi خوب این چه ربطی به مشکل جنسی داشت طرف باید بره توان بخشی
چرا
|
|
|
|
|
Quoting: KORN_JD دوستان چرا یک زنه بیوه جوان نباید تو این مملکت امنیت داشته باشه؟
زن شوهر دارش امنیت نداره چه برسه به بیوه 
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
Quoting: pokkop زن شوهر دارش امنیت نداره چه برسه به بیوه تازشم به منم چشم بد دارن
چرا
|