| نویسنده |
پیام |
|
|

|
|
|
Quoting: asheghesexirani man ke asheghe khanomhaye topolam va etefaghan ehsas mikonam ke ba khanomhaye topole behtaraz khanomhaye sex be man khosh migzare چه بد سلیقه 
|
|
|
Quoting: sisin بعضی از مردا زن چاق دوست دارن اونا مردایی هستن که چیزی براشون مهم نیست فقط زن میخوان Quoting: sisin مردا زن چاق دوست دارن زن چاق نشنیدیم والله همه چیز تعادلش خوبه  Quoting: sisin من یه دختری و می شناسم که خیلی چاقه اما قیافه ناز و با نمکی داره اون قیافه نازی که صحبتشو میکنی فقط تو صورتشه خوب تو سکس چیزایی رو میشه که کپلی ها رو نکنن بهتره
|
|
|
|
|

|
|
|
کسی که نگران اینه که مردم نظرشون چیه باید رعایت کنه که چاق نشه کسایی هم که رعایت نمیکنن و چاق میشن فکر نمیکنم چیزی براشون اهمیت داشته باشه
|
|
|
من فقط نظر بی افم واسم مهمه اما دوست دارم نظرات مختلفم در این رابطه بدونم
|
|
|
Quoting: sisin دوست دارم نظرات مختلفم در این رابطه بدونم بابا تو که وزنی نداری...
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: sisin می خوام بدونم چاقی تا چه حد تو سکس مهمه؟ و اینکه شنیدم بعضی از مردا زن چاق دوست دارن اینم توضیح بدین لطفا. ناراحت سکس ناباشه چون حتما میکنتش ولی حتما بفکر یه دختر دیگه میفته ربطی به چاق یا لاغری هم نداره
علیرضا
|
|
|
|
|
سلام عزیزم: همه مردها از سکس با یه نفر جدید و واسه یه بار خوشش میاد و خودشونو واسش میکشن. اما اینکه واقعا یکی از یکی واسه همیشه خوشش بیاد به خیلی چیزها بستگی داره!!!!!!! هر مردی از یه جور هیکلی خوشش میاد و اغلب مردها از هیکل لاغر خوششون میاد. ولی خیلی ها هم از تپل واسه همین پیشنهاد من اینه که بدن ترس و واهمه بدنت رو نشونش بدی و اگه خوشش بیاد حتما متوجه میشی. چون اگه حالا هم الکی وانمود کنه که خوشش میاد و تو هم زور زورکی نگهش داری بالاخره مطمئن باش یواشکی میرهه دنبال اونی که ازش واقعا لذت میبره behrouz.behrouz@gmail.com
|
|
|
مهمترین عنصر در سکس سوراخه دیگه چاق و لاغرش در اهمیت بعدی قرار میگیره ... حالا نگفتی خوشکل چاقی یا لاغر؟!!
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|