| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: No_justice بچه خوب که اینقدر بالا پایین نمی پره دروغ میگه میپره
Quoting: No_justice نخیر اونه تو چراغو روشن کنی میفهمی که اینه
Quoting: No_justice همه ویروسی شدن اخی خودش ویروسی شده نمیتونه بپره فکر میکنه همه مشکل دارن
Quoting: No_justice بیا عمو جا ن یک چیزی در گوشت بگم بدبدبد همش کوفتمان میکنی یذره گفتمان یاد بگیر 
رضا
|
|
|
Quoting: hamekare آخه من بچه خوب نیستم پس میپرم بذار چشم تو چشم مادر بزرگت با او فته دارم برات  با این بچه بی تربیته دور زدی اینجوری شدی دیگه. اگه دستم به بزرگتر این اسپای نرسه
چرا
|
|
|
Quoting: hamekare آخه من بچه خوب نیستم پس میپرم هورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا 
Quoting: hamekare ایشالله همیشه برای هم دیگه خوب باشین قربونت خدا یایه بانک بده یا یه سوپر هله هوله
Quoting: hamekare لیلی یه تاپیک باحال داشت اگر تونستی اونو پیدا کنی که دمت گرم کدوم ؟اسمش چی بود؟ تا تو خاطرتو بگبی من میارمش اگه منظورت همون بود که مشکل سکسشو میگفت هم بستتش هم پستاشو پاک کرده
Quoting: hamekare بهش یاد بده دیگه بپر بپر دست حمعی حال میده هرچی بحش میگم نمیخواد یاد بگیره تو بگو شاید یاد گرفت 
رضا
|
|
|
|
|
Quoting: Spy دروغ میگه میپره
 Quoting: Spy تو چراغو روشن کنی میفهمی که این اون احتیاج به چراغ نداره Quoting: Spy اخی خودش ویروسی شده نمیتونه بپره فکر میکنه همه مشکل دارن شما باید چک اپ کامل بشی Quoting: Spy بدبدبد همش کوفتمان میکنی یذره گفتمان یاد بگیر رو تو یکی همین کو فتمان تاصیر گذار تره
چرا
|
|
|
Quoting: No_justice با این بچه بی تربیته دور زدی اینجوری شدی دیگه هاها تو بزن ولی بپر 
Quoting: No_justice اگه دستم به بزرگتر این اسپای نرسه بزرگترم لیلی نازس زورت بهش میرسه برو بگو وگرنه بپر 
رضا
|
|
|
Quoting: No_justice اون احتیاج به چراغ نداره داره داره داره 
Quoting: No_justice شما باید چک اپ کامل بشی اخی پیره مرد توهم زده چشاشم میپره ولی خودش نه
Quoting: No_justice رو تو یکی همین کو فتمان تاصیر گذار تره میگم چرا اثر نداره نکو اثرس مشکل تاثیر داره تاثیر=تاصیر
نمیپری؟؟؟ 
رضا
|
|
|
Quoting: Spy بزرگترم لیلی نازس زورت بهش میرسه برو بگو فردا سر ظهر تو میدون شهر
Quoting: Spy داره داره داره نداره نداره ندارهQuoting: Spy میگم چرا اثر نداره نکو اثرس مشکل تاثیر داره تاثیر=تاصیر تازه دارم مریم کلاس سواد اموزی  اعتماد به نفسم پر پر شد تازشم من استعداده شکوفام 
چرا
|
|
|
Quoting: No_justice بذار چشم تو چشم مادر بزرگت با او فته دارم برات با این بچه بی تربیته دور زدی اینجوری شدی دیگه اون منو دوس داره کاری بهم نداره 
Quoting: Spy هورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا

Quoting: Spy قربونت خدا یایه بانک بده یا یه سوپر هله هوله ایشالله 
Quoting: Spy کدوم ؟اسمش چی بود؟ تا تو خاطرتو بگبی من میارمش اگه منظورت همون بود که مشکل سکسشو میگفت هم بستتش هم پستاشو پاک کرده همونو منظورم بود پس پاکش کرده
Quoting: Spy هرچی بحش میگم نمیخواد یاد بگیره تو بگو شاید یاد گرفت چشم No_justice تو شکلکها پنجمین شکلک رو میزنی میپری حالا بپر یکم حال کنیم

مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
|
|
Quoting: No_justice فردا سر ظهر تو میدون شهر حتما
Quoting: No_justice نداره نداره نداره تو تویه تاریکیه مطلقی حالیت نیست
Quoting: No_justice تازه دارم مریم کلاس سواد اموزی اعتماد به نفسم پر پر شد تازشم من استعداده شکوفام اخی تو 90 سالگی تازه میخواد شوکوفا بشه ببین روپرش کار کنی موفق تریها
Quoting: hamekare اون منو دوس داره کاری بهم نداره عین من

Quoting: hamekare همونو منظورم بود پس پاکش کرده اره بابا بهش گفتم چرا این کارو کردی گفت چرت وپرت واسش میفرستادن
Quoting: hamekare تو شکلکها پنجمین شکلک رو میزنی میپری حالا بپر یکم حال کنیم هههههههههههههههههووووووووووووووورررررررررررررررررر ررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا

رضا
|
|
|
Quoting: hamekare اون منو دوس داره کاری بهم نداره امان از دوست داشتن Quoting: hamekare تو شکلکها پنجمین شکلک رو میزنی میپری حالا بپر یکم حال کنیم حالا یکی شمردن بلد نیست باید مسخرهاش کنی 
چرا
|