صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
دختر خیلی چاق و کپل دوست داری؟
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
نویسنده
پیام
Mr_Amin
اعضا
#
: 17 Apr 2008 15:13
من حس میکنم زنا یا دخترای چاق بو میدن
چیکار کنم دست خودم نیست
kosmashang
اعضا
#
: 19 Apr 2008 09:22
Mr_Amin
وقت سکس یه گیره لباس بزن به دماغت ...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
Mr_Amin
اعضا
#
: 19 Apr 2008 15:44
Quoting: kosmashang
وقت سکس یه گیره لباس بزن به دماغت ...
آره باید همین کارو بکنم
jahanam
اعضا
#
: 19 Apr 2008 19:03
من عاشق دخترای چاقم میدونم چه طوری باهاشون رفتار کنم که بعد از اولین سکس دیگه سراغ نفر بعدی نرند . امتحانش مجانیه
jjahanam@yahoo.com
kosmashang
اعضا
#
: 20 Apr 2008 10:48
Mr_Amin جون
مخلصتیم داداش
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
dariushagha
مدیر
#
: 20 Apr 2008 10:50
Quoting: jahanam
میدونم چه طوری باهاشون رفتار کنم که بعد از اولین سکس دیگه سراغ نفر بعدی نرن
ای ناقلا لابد آشپزیت خوبه...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
kosmashang
اعضا
#
: 20 Apr 2008 12:47
داریوش جان
نه ...
ایشون زنای چاق رو مشتری خودش میکنه ...
به زبانی دیگر فکر کنم زنای چاق ایشون رو بکنن ...
Mr_Amin
اعضا
#
: 20 Apr 2008 16:09
Quoting: kosmashang
Mr_Amin جون
مخلصتیم داداش
نوکرم برادر
ZIBAJIGAR
اعضا
#
: 1 May 2008 00:34
dokhtar jon rezhim begir rezhim man vaghti 17 salam bood vaznam hodode 72 kilo bood vali ye rezhime seft o sakht gereftam va dar arze 3 mah resondamesh be 52 alanam kheyli laghar o barikam hicham vaznam bishtar nashod chon movazebam o moratab varzesh mikonam u ham mitoni kheyli rahate kafie eradeh koni dokhtaraye chagh 90% khoshgelan vaghti laghar mishan fogholadeh mishan kheyli kheyli sar tar az dokhtarayi ke az aval laghar bodan va vaghti laghar mishan andameshon fogholadeh mishe chon kamareshon barik o sinehashon pore kholase be nazare man be dost pesaret bego behet chand mah vaght bede
bad ye rezhime kheyli sakht ba varzesh o ina begir bad mibini ke cheghadr mahshar shodi o hame tahsinet mikonan
Doodool_Tala2008
اعضا
#
: 3 May 2008 05:01
Sisin جان
سلام
من خودم اندامم معموليه نه چاقم نه لاغر -اما در مورد زنها يه سليقة خاصي دارم.
من ترجيج ميدم نه خيلي لاغر و تركهاي و استخوني باشه و نه خيلي چاق كه لباسشو كه در مياره ببيني روي شكمش چين خورده و رونها و باسنش هم از حجم زياد چربي شل باشه مثل دنبة. ولي در كل من زنهاي تپلي رو دوست دارم و ترجيح ميدم بخصوص اگه سينهها و باسن خوش فرم و در عين حال بزرگي داشته باشن. زن خودم خيلي لاغر و خوش اندام و مانكنيه و خيليها حسرت اندام اونو ميخورن ولي من لذت نميبرم چون احساس ميكنم يه اسكلت تو بغلمه اون حجم گرم و نرمي رو كه دوست دارم در آغوشم احساس نميكنم.
ولي خب دختر دايي خودم خيلي چاقه يه بار اتفاقي لختشو ديدم، شكمش چند طبقه شده بود از چين چربيها . خب اصلاً خوشايند نبود. به هر حال من فكر ميكنم اگه از حد نگذره خيلي از مردا هستن كه زنهاي تپل يا حتي كمي چاق رو ميپسندن.
البته اين بگم كه خيلي دوست دارم يه تجربه هم با خانم كاملاً چاق داشته باشم و مزهشو بچشم. اگه دوستت سر اين قضيه با بي افش به مشكل خورد ايميل منو بهش بده.
yourlovelyhotman@yahoo.com
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.