| نویسنده |
پیام |
|
|
فکر می کنم عشق تو این رابطه خیلی مهم باشه نه؟
|
|
|
Quoting: sisin می گن معمولا آدم جذب کسی می شه که برعکس خودشه میگن آدم جذب کسی میشه که جذبش کنه نه خودش جذب بشه 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
Quoting: sisin فکر می کنم عشق تو این رابطه خیلی مهم باشه نه؟ اگر پست اول منو خونده باشی به این نتیجه میرسی 
|
|
|
|
|
نخوندمش چی هست؟
|
|
|
Quoting: hamekare میگن آدم جذب کسی میشه که جذبش کنه نه خودش جذب بشه یعنی چی اونوقت؟
|
|
|
Quoting: hamekare حیف که ممکنه فردا برام دست بگیرن وگرنه الان یه چیز باحال میگفتم بگو سعی میکنیم جنبه داشته باشیم
Quoting: hamekare ایشالله خدا نصیبت کنه قربونت
Quoting: sisin یه هو دیدی افتادیا! مثل بی اف نسترن! که به اندام حساس بوده اما خوب از شانسش جی افش چااااااااااقه! الان طفلک راضی شده به همینی که هست! میگه نسترن باشه 200 کیلو باشه حرف حق جواب نداره
Quoting: hamekare ایول همینو بهش بگو رضا چی میشه اونروزو ببینم بیای اعتراف کنی آی حال کنم آى بخندم تو هم دنبال سوژه واسه خندیدنی ها نترس من کمر باریک دارم واسه خودم تواب نمک خوابوندم
رضا
|
|
|
Quoting: sisin نخوندمش چی هست؟ صفحه اول همین تاپیک بعد از پست تو 
|
|
|
Quoting: sisin یعنی چی اونوقت؟ یعنی باید حداقل چراغ سبز رو ببینه تا بتونه خودشو بهش نزدیک کنه
|
|
|
|
|
Quoting: Spy بگو سعی میکنیم جنبه داشته باشیم بی خیال
قابل نداشت 
Quoting: Spy تو هم دنبال سوژه واسه خندیدنی ها نترس من کمر باریک دارم واسه خودم تواب نمک خوابوندم پس یه باز بفرستش اینجا یه رژیم غذایی بهش بدیم تا چاق شه ما بخندیم
|
|
|
Quoting: Spy نترس من کمر باریک دارم واسه خودم تواب نمک خوابوندم

|