| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من یه دختری و می شناسم که خیلی چاقه اما قیافه ناز و با نمکی داره عین گربه سفیدای کپل می مونه! اما می ترسه با بی افش سکس کنه! می ترسه بی افش بعد از اینکه اون و لخت ببینه بخوره تو ذوقش و ولش کنه!
می خوام بدونم چاقی تا چه حد تو سکس مهمه؟ و اینکه شنیدم بعضی از مردا زن چاق دوست دارن اینم توضیح بدین لطفا. مرسی 
|
|
|
برای بعضی ها مهم ولی برای بعضی ها بی اهمیته ولی بی افی که به خاطر چاقی بخواد ولت کنه همون بهتر که ول کنه و بره 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
Quoting: sisin اینکه شنیدم بعضی از مردا زن چاق دوست دارن اینم توضیح بدین لطفا
چاق و فربه نخیر! تو پر و بقول گفتنی حاجی پسند بلی!
اصولا از دختره خیلی لاغر خوشم نمیاد گرچه خودم لاغرم... 
|
|
|
|
|
Quoting: sisin من یه دختری و می شناسم که خیلی چاقه اما قیافه ناز و با نمکی داره عین گربه سفیدای کپل می مونه! اما می ترسه با بی افش سکس کنه! می ترسه بی افش بعد از اینکه اون و لخت ببینه بخوره تو ذوقش و ولش کنه! می خوام بدونم چاقی تا چه حد تو سکس مهمه؟ و اینکه شنیدم بعضی از مردا زن چاق دوست دارن اینم توضیح بدین لطفا وای نه اگه خوب خیلی چاق باشه میزنه تو ذوق منکه کمر باریک دوست دارم تا حالا هم گیر چاق نیوفتادم
رضا
|
|
|

|
|
|
Quoting: mehran_2 تو پر و بقول گفتنی حاجی پسند بلی ایول حاجی دیگه چی بگو ورداریم بیاریم 
رضا
|
|
|
Quoting: mehran_2 چاق و فربه نخیر! ب هر جال اونها هم کسانی خواستارشون هستن من دیدم همچین کسایی رو 
Quoting: mehran_2 تو پر و بقول گفتنی حاجی پسند حیف که ممکنه فردا برام دست بگیرن وگرنه الان یه چیز باحال میگفتم 
Quoting: mehran_2 اصولا از دختره خیلی لاغر خوشم نمیاد گرچه خودم لاغرم... جد خودمی دیگه 
Quoting: Spy وای نه اگه خوب خیلی چاق باشه میزنه تو ذوق منکه کمر باریک دوست دارم تا حالا هم گیر چاق نیوفتادم ایشالله خدا نصیبت کنه 
|
|
|
Quoting: Spy تا حالا هم گیر چاق نیوفتادم یه هو دیدی افتادیا! مثل بی اف نسترن! که به اندام حساس بوده اما خوب از شانسش جی افش چااااااااااقه! الان طفلک راضی شده به همینی که هست! میگه نسترن باشه 200 کیلو باشه!
|
|
|
|
|
Quoting: sisin یه هو دیدی افتادیا! مثل بی اف نسترن! که به اندام حساس بوده اما خوب از شانسش جی افش چااااااااااقه! الان طفلک راضی شده به همینی که هست! میگه نسترن باشه 200 کیلو باشه ایول همینو بهش بگو رضا چی میشه اونروزو ببینم بیای اعتراف کنی آی حال کنم آى بخندم 
|
|
|
Quoting: mehran_2 اصولا از دختره خیلی لاغر خوشم نمیاد گرچه خودم لاغرم... می گن معمولا آدم جذب کسی می شه که برعکس خودشه!
|