صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ایا اقایون بدشون نمیاد در سکس که..............................!!!!!!!!!!!!!!
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Feb 2008 02:03

بعضیا اوقات من موی بدم رو میزنم کمی پر مو هستم بعد روز بعد در میادش کمی زبر میشه بعدشون نمیاد اقایون کمی زبر میشه؟

tert
# : 18 Feb 2008 02:24

بدشون که چه عرض کنم مثل کاغذ سمباده ی شماره 3 پوست میکنه

شما خودت از یه پسر با ته ریش زبر که بیاد با صورتت لاو بترکونه خوشت میاد؟

حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
# : 18 Feb 2008 02:33

خوب این سوال یعنی چی
اگه حس میکنی پر مویی این همه کلینیک زیبائی یه سر بزن لیزیک و چند راه دیگه دارن واسه مو میشه عین کف دستت
راحت

رضا
# : 18 Feb 2008 02:40

سرطان زا هست
بعد هم موم هم مثل خون مردگی میشه
منم حوصله ندارم هر روز بزنم
چه راهایی هست ؟

tert
# : 18 Feb 2008 02:44

چه راه های دیگه هست غیر از موم

tert
# : 18 Feb 2008 02:45

ببخشید چه راهای هست بغیر از لیزر
چون بد هست

tert
# : 18 Feb 2008 02:48

اخه روی شکم من هم کمی هست
من دوست دارم سفید باشه
اونجا رو که نمیشه موم انداخت
باید یه راه بهترباشه
راهی که لیزرش سرطان نباشه

tert
# : 18 Feb 2008 02:50

Quoting: mehri20
ببخشید چه راهای هست بغیر از لیزر
چون بد هست

عزیز در درجه اول شما باید به دکتر مراجعه کنی تا ازت تست بگیره و احتمالا دارو تجویز کنه در غیر این صورت راههای مختلفی هست که حتما بهت توصیه خواهد کرد...

لیزر اگه تحت نظارت صحیح و مجوز انجام بگیره سرطان زا نیست البته بسته به نوع پوست و موی شما میزان تاثیرش متفاوته و البته قابل برگشته اما نه به شدت قبل! در ضمن در حال حاضر دپیلاتورهایی وجود دارند که میتونن رشد موها و تا حدی تعدادشون رو کاهش بدن

I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
# : 18 Feb 2008 02:56

هر روز تیغ بزن و بعد از تیغ هم کرم مرطوب کننده که پوستت نرم بمونه چون من می دونم کسایی که موهاشون زیاده راهی ندارن جز این!
مومک و لیزر و اینا خیلی سخته اونم واسه کل بدن

# : 18 Feb 2008 03:41

سلام بچه ها نظر دادن منم نظرمو میدم
اولا که اگر عرضه پرمویی داری میری دکتر حل میشه با هورمون درمانی
اما اگه بطور طبیعیه بیخیال آخه بعضیا چه مرد یا زن به طور طبیعی بدنشون مو زیاد داره بیخیال
بابا اگه کسی بیاد خواستگاریت باید تو رو به خاطر فهم درک شعور انسانیت همراهی همیاری و همدردی انتخابت کنه مو چیه بیخیال وقتتو با این چیزا تلف نکن وقتی یه مرد واقعی پیدا شد این موضوعو از اون بپرس

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.