صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / موی بدن و سکس کردنننننننننننننننننننننننننننننننننننن
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 17 Jun 2008 17:17

زياد نگران نباش تقريبا بيشتر دختراي ايراني بدنشون پر مو
مواي الت كاملا طبيعيه و همه همينطورن ولي براي باسنت يه فكري بكن ميتوني فقط براي باسنت از ليزر استفاده كني جاهاي ديگه با اپيل حله
براي مردا قسمت سينه و باسن خيلي مهمه
كرمهاي موبرم تاثير خوبي دارن

Mohamad S
# : 22 Jun 2008 11:12

http://www.avizoon.com/forum/11_61767_24.html

کوروش بزرگ . بزرگ مرد ایران زمین . که بعد از آن ندیده این زمین .... یا کوروش بزرگ
# : 24 Jun 2008 01:28

خوب عقل حکم میکنه چیزی رو که بلد نیستی بپرسم .
اپیل چیه و چطور باید این کار رو کرد؟
کرم مو بر وت بعد از چند وقت عصر میکنه من سه بار تا حالا استفاده کردم اما بعد از 1 ماه به اندازهی قبلش برمیگرده و تغییری تو اندازش نمیکنه

# : 24 Jun 2008 01:33

be pezeshk mmorajee kon ya leizer kon chera morajee nemikoni?alabte hazine leizar balas fek konam

c0ck_khastani
# : 13 Jul 2008 15:15

روي لبهاي بزرگ الت زنها بالاي الت ( عانه) واطراف مقعد طبيعتا موي ضخيم هست وهمگاني
است ولي اگر روي پاها وباسن هم موي ضخيم (نه نازك) باشه ممكنه تعادل هورموني نداشته باشي
مثلا تستوسترون خونت بالا باشه كه متخصص غدد داخلي برات ازمايش هورموني مينويسه ودارو
هم داره . ولي اگه هورمونها در سطح طبيعي باشن جنبه ارثي داره وراه حل هاي ديگه /براي موهاي
ساق پاي خانمها دستگاههاي معروف به اپي ليدي يا سيلك اپيل برقي هست / براي موهاي ضخيم الت
درزنان و مردان دستگاهي شبيه ريش تراش از مارك فيليپس هست به نام Body Groom ( يعني اراستن بدن) با برق شارژ ميشه در حموم قابل استفاده هست .در مورد مردان سليقه ها متفاوته ولي در
حال حاضر بي مويي ترجيح داره يعني مده. ضمنا زدن موها با تيغ يا هر وسيله ديگه تاثيري روي رشد وضخيم شدن نداره.

# : 13 Jul 2008 15:43

mehri20

سعی کن به قول دوست عزیزوات اور موم بنداز تا به مرور زمان کمتر بشه

البته الان که مجردی و تنهایی زیاد لازم نیست _ چون در حال حاظر کسی از تن شما لذت نمیبره
اما بخاطر بهداشتی فردی هم شده بزن چون تابستونه و لای موهای آلت جای مناسبی برای
رشد باکتری ها هستش.

یه راه هم داری میتونی از روش سنتی (واجبی) استفاده کنی.
واجبی هم موی بدنتو میسوزونه و باعث میشه کمتر در بیاد اما قبل مصرفش حتما طریقه مصرفشو یاد بگیر چون ممکنه پوستت به خارش بیفته .

در ضمن هر مردی هم در مورد موهای بدن همسرش یه نظر متفاوتی داره شاید شوهر آینده تو خوشش بیاد.

البته بنظر من اگه یه ذره مثل ته ریش مو داشته باشه بدکم نمیشه _ زبر باشه

موفق باشی

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
# : 22 Jul 2008 20:17

اگر نظر منو ميخواي من از خانم پشمالو زياد خوشم نمياد دنبال راه حل باش چون فكر كنم هم عقيده با من زياد باشد بهتره اين موضوع رو قبل ازدواج مطرح كني تا مشكل پيش نياد

123456
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.