| نویسنده |
پیام |
|
|
من روی باسنم و کلا بدن م خیلی مو هست حتی روی الت تناسلیم حالا نرگانم هستم بخام ازدوا کنم اای باید هر وز بزنم؟ وقتی با ویت میزنم روز بعدش در میاد کمی زبر میشه ولی نه خیلی ایا اقایون ازاین حد بدشون میاد
من خسته میش م بخام هر روز بزنم
من جدی هستم و برای تفریح این تاپیک رو نزدم پس جواب دهید
tert
|
|
|
نگرانم میخام ازدواج کنم
tert
|
|
|
Quoting: mehri20 حتی روی الت تناسلیم خداییش؟ بابا اونجا که هرکی هیچ جاش مو نداشته باشه دیگه اینجا رو داره
اگه موم بندازی به مرور موهای بدنت کم میشه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
اره ولی مثل خون مردگی میشه یک بار کردم پشت پاهام پوست اونجا فکر کنم نازک بودش بعد خون مردگی شد بعد اینقدر کرم زدم رفت ولی هنوز هست زشت شده ایشششش
چکار کنم خونمردگی نشه؟؟ پس اقایون بدشون میاد یکم زبر باشه؟؟
tert
|
|
|
اگه واسه ناحیه تناسلی از تیغ استفاده کنی راحتره ولی بعد چند سال کملا پوستش تیره میشه ولی واسه شفاف موندن باید اپیل کنی یا با دستگاه یا با موم و پارچه ولی اگه زورت میاد یه بار 400 تومن خرج کن تقریبا کل بدنتو میشه لیزر کنی از مو راحت شی
در مورد سوال خوب مطمئنآ شوهرت ضایت نمیکنه ولی خوب بی مو بیشتر دوست خواهدداشت
رضا
|
|
|
سلام تو اون تاییپیک جوابتو د ادم
|
|
|
spy جون 1 بار نیست و 5-6 دفه خانوم باید خرج کنن...اگه کل بدنش بخواد رقم از 400 میره بالاتر
tj
|
|
|
برای هر دفعه
tj
|
|
|
|
|
تو كه گفتي همه جات مو داره!!!!!!!!!!!! سوراخ دماغت هم مو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
از کرم های موبر استفده کن اما اپیلاسون بهتره خون مردگی واسه این بوده که کسی که کارو انجام داده بلد بوده
ماهی یه بار اپیل خیلی کمش میکنه البته شایدم مشکل هورمونی داری یه متخصص غدد برو ممکن با دارو خیلی کم شه
|