| نویسنده |
پیام |
|
|
ببیم جان بیا من روشنت کنم اون گلایه قالی رو ببین
رضا
|
|
|
Quoting: WhatEver عرض (ندارد) ارتفاع (ندارد) مشخصات مرحوم رو دادی؟ 
رضا
|
|
|
Quoting: Spy مشخصات مرحوم رو دادی؟

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
بعضیا 20 سانت خیلی گندست
|
|
|
Quoting: smartgirl بعضیا 20 سانت خیلی گندست امتحان كن اگه خوشت نيومد با من 20 سانتي بدم خدمتتون ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
mashgholam
Quoting: mashgholam من میدونم مساحتش 120 سانتیمتر مکعبه مشتی از شما بعید بود ----------------------------------------------- اندازه آلت و بیضه از دوران نوزادی تا بزرگسالی
2-0/2 سال: طول آلت :0.5 به اضافه و منهای 2.7 سانت قطر بیضه : 4/0 به اضافه و منهای 1.4 سانت
4-2.1 سال: طول آلت: 0.4 به اضافه و منهای 3.3 سانت قطر بیضه: 0.4 به اضافه و منهای 1.2 سانت
6-4.1 سال: طول آلت: 0.9 به اضافه و منهای 3.9 سانت قطربیضه: 0.6 به اضافه و منهای 1.5 سانت
8-6.1 سال: طول آلت: 0.8 به اضافه و منهای 4.2 سانت قطر بیضه: 0.3 به اضافه و منهای 1.8 سانت
10-8.1سال: طول آلت: 1 به اضافه و منهای 4.9 سانت قطر بیضه: 0.5 به اضافه و منهای 2 سانت
12-10.1 سال: طول آلت: 2 به اضافه و منهای 6.2 سانت قطر بیضه: 0.8 به اضافه و منهای 3.4 سانت
16-14.1 سال: طول آلت: 2.4 به اضافه و منهای 8.6 سانت قطر بیضه: 1 به اضافه و منهای 4.1 سانت
18-16.1 سال: طول آلت: 1.7 به اضافه و منهای 9.9 سانت قطر بیضه: 0.5 به اضافه و منهای 5 سانت
20- 18.1 سال: طول آلت: 1.1 به اضافه و منهای 11 سانت قطر بیضه: 0.3 به اضافه و منهای 5 سانت
25- 20.1 سال: طول آلت: 1.6 به اضافه و منهای 12.4 سانت قطر بیضه: 0.6 به اضافه و منهای 5.2 سانت
به نقل از کتاب ارولوژی اسمیت 2004 ( مرجع رسمی پزشکان) ------------------------------------ اندازه آلت تناسلي در مردان اندازه طبيعي تناسلي در حالت نعوظ بين 5 تا 7 اينچ يا 13 تا 18 سانتيمتر است. در صورتيكه اندازه آلت تناسلي كمتر از 5 سانتيمتر باشد انجام مقاربت دشوار خواهد بود. از آنجا كه واژن در هنگام مقاربت منفبض شده و آلت تناسلي مرد را در بر مي گيرد ، اندازه آن از اهميت كمتري برخوردار است.اندازه آلت تناسلي در حالت معمولي زماني كه شل و آويخته است ، اندازه آنرا در حالت نعوظ مشخص نمي كند.
- 80% مردان بین 7.5 تا 18 است (به نقل از زبان یک دکتر) ------------------------------  ------------------------------------ sisin
Quoting: sisin یه جواب می خواین به طفلک بدین انقدر ادا و اصول نداره که! خوب نمی دونه گناه کرده؟ یه سرچ ساده توی اینترنت میتونه جواب این سوال رو بده,,,,, یه سری سوالا باید هم جواب این چنین داشته باشه
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|

|
|
|
بستگی به مقدار مکی که میزنی داره هر چه بیشتر بزنی بزرگتر میشهههههههههههه

0007
|
|
|
|
|
من حالت طبیعی الت رو میخواهم شنیدم که 6 سانت هست در همین تاپیک
ولی اونهایی که معمولا میگن 16 سانت یا 20 سانت یا 18 سانت حالت طبیغی الت هست یا موقع تحریک اینقدر هست؟
|
|
هر جور دوست داری حساب کن

0007
|