| نویسنده |
پیام |
|
|
mehri20
من میتونم تو صفحه ی اصلی سایت گالری بخش اپلود رو به شما معرفی کنم
با گذاشتن 2 تا 3 ساعت وقت
کارشناسی ارشد تو این رشته میگیری
از بندر خمیر تا متل قو همه جور التی توش پیدا میشه
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
Quoting: pokkop از بندر خمیر تا متل قو همه جور التی توش پیدا میشه کساد کردی کاسبی رو که برادر داشتیم دعوتش میکردیم به آغوش اسلام نا سلامتی
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
من واقع اطلاع ندار متازه میخام اطلاعات رو باال ببرم
الت قطرش چقدر هست
tert
|
|
|
|
|
Quoting: mehri20 قطرش چقدر هست؟ نمیدونم . من میدونم مساحتش 120 سانتیمتر مکعبه . دیگه خودت قطرشو حساب کن !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mehri20 الت قطرش چقدر هست سانت كه نزدم ولي بهش ميخوره يه 5-6 سانتي باشه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
# : 18 Feb 2008 02:04 | ویرایش بوسیله: mashgholam
Quoting: mehri20 ادم 19 ساله که مرد آدم 19 ساله که مرد باشه ؟ شاید منظورت مرد 19 ساله است که آدم باشه ؟ گشتیم نبود .. نگرد نیست !
Quoting: mehri20 ادم 19 ساله که مرد باشه 15 سانت هست فکر کنم اون موش خونگی باشه که توی 19 سالگی ، 15 سانت باشه .
شما الان دقیقاَ دنبال چی میگردی مومن ؟ 
|
|
|
حالت عادی الت مرد بدون نغوط از لحاظ دارازا و قطر چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
tert
|
|
|
Quoting: mashgholam شما الان دقیقاَ دنبال چی میگردی مومن ؟ دنبال نقشه فني كير ميگرده فكر كنم ميخواد تميرگاهشو راه بندازه 
|
|
|
|
|
Quoting: mehri20 حالت عادی الت مرد بدون نغوط از لحاظ دارازا و قطر چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چشم نمياد زياد به حالت عاديش گير نده به شما كه برسه غير عادي ميشه مطمعن باش
اما محض اطلاع طول حدود 5-6 سانت قطر حدود 2-3 سانت عرض (ندارد) ارتفاع (ندارد)
|
|
|
Quoting: mehri20 حالت عادی الت مرد بدون نغوط از لحاظ دارازا و قطر چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خوبی ؟ آخه قربون اون درصد هوشیت برم . این سوال تو مث اینه که من بپرسم سایز سینه خانوما چنده ! خوب توی هر شخصی فرق میکنه دیگه . یعنی انقدر هم از هوش بهره نبردی ؟
یادم باشه این هفته بعد دعای ندبه یه دور تسبیح واسه شفای عاجلت بگردونم . 
|