| نویسنده |
پیام |
|
|
درساتی دیم که ادم 19 ساله که مرد باشه 15 سانت هست
میخواستم بدونم معمول الت مردان هم از نظر قطر و هم الت چقدر هست؟
تشککر
tert
|
|
|
Quoting: mehri20 میخواستم بدونم معمول الت مردان هم از نظر قطر و هم الت چقدر هست؟ اندازه مشخصی نداره ولی برا ایرانی ها نرمال 16-17 تا 20-22 فکر میکنم باشه بستگی به نژاد داره
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|

شوخی میکنی؟ قطرش چقدره؟ اگراینقدر درازه پس چرا معلوم نیست نه جدی میگم کنجکاو شدم
tert
|
|
|
|
|
داغونی
نکته های کوچک زندگی http://avizoon.com/forum/1_53112_0.html
|
|
|
Quoting: mehri20 شوخی میکنی؟ قطرش چقدره؟ اگراینقدر درازه پس چرا معلوم نیست نه جدی میگم کنجکاو شدم تو ماله عهد بوقی بابا... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
یعنی چی داغونی؟ راستی قطرش نگفتی؟ بینم واقعا اینقدر دراز هست من اطلاعات زیاد ندارم
tert
|
|
|
Quoting: mehri20 یعنی چی داغونی؟ راستی قطرش نگفتی؟ بینم واقعا اینقدر دراز هست من اطلاعات زیاد ندارم به جا اینهمه سوال و جواب بیا یه جلسه کلاس عملی جلسه اول مجانیه خوشت نیومد دیگه نیا 
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver به جا اینهمه سوال و جواب بیا یه جلسه کلاس عملی جلسه اول مجانیه خوشت نیومد دیگه نیا
تازه اموزش مجازی با وبکم هم داره

حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
قطرش چقدر هست؟
tert
|