| نویسنده |
پیام |
|
|
ببین من دوست دارم به خواستگارم با یک لحن خوب بگم که ب پولم کاری نداشته باشه و اگر خسیس هست دنبشو بزاره رو کولش بره چون حس میکنم اگر خسیس باه مهربون نیست و دوتس دارم پول همه چیز رو اون بده و پولشو از من نیره اخه بعضیا اززنشون هم پول دارو و همه چی رو تا قرون اخر میگیرن من ولخرج هم نیستم و کم توقع ولی از سخت گیری بدم میاد یه مرد بکنه و ارزش قائل نشه حالا من بلد نیستم با چه لحنی بگم اینو تو بگو؟ پول همه چیزو یعنی نفقه یعنی دارو بلیزو ...........راحت باشه کلاا با پول خرج کردن اینو میخام لحنی بگکم و اینکه به پولم چشم نداشته باشه
tert
|
|
|
خواهشنا منحرف نکنید چقدر اذیت میکنید خدا همین بلا سرتون بیاره من نگرانم اونوقت شم ا شوخی میکنید
tert
|
|
|
تو چرا هي ID ميسازي ؟ چرا با همون zan20 يا smartgirl نمياي ؟
راستي اگه ميخواي ID بسازي كه كسي نشناستت اينبار بايد 2 تا كار بكني 1- ديگه آخر ID از عدد 20 استفاده نكن فكر كنم يك سالي بزرگ تر شدي بزار 21 2- نميدونم اگه لحجه داري برو لحجتو عمل كن يا اگه هر مشكلي داري برو حلش كن اما خواهشن يكم نگارش ياد بگير، تو همينجوري حرف ميزني ؟
يه پيشنهاد دوستانه: اينجوري كه تو سوال ميپرسي و رفتار ميكني كسي نميتونه كمكت كنه بهتره يه تاپيك بزني و توي اون يكم از خودت بگي مثلا كي هستي و كجا هستي و طرفت كيه و چجوريه اونوقت هروقت سوالي برات پيش اومد يتوني بياي عنوان كني و بچه ها هم چون از قبل روت شناخت كلي دارن ميتونن بهت كمك كنن
هيچ كس نميتونه با خوندن يك خط از يك كتاب اونو نقد كنه با در موردش نظري بده برا همينه كه معمولا جواب نميگيري و اگر هم بگيري معلوم نيست جوابي باشه كه براي تو مناسب باشه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
عزیز اولا خوش اومدی ببین از لحاظ قانون بخوای در آمد زن در احتیار خودشه و هیچ مردی حق نداره که از زن پول درخواست کنه ولی از لحاط عرفی بخوای و بخوای همین اول کار همه چی رو مشخص کنی باید رک باشی ببین شتر سواری دولا دولا نمیشه یا باید بدون حرف زدن باهاش ازدواج کنی وبعد این حریم رو مشخص کنی یا باید همون روزی که برای صحبت با هم تنها میشین حرفت رک بزنی حالا در مورد لحن بخوای باید با سیاست باشی و این جوری عنوان کنی که میدونی زندگی مشترک همه چی مشترک میشه ولی باید در مسائل مالی آزادی بهت بده و یه چند تا از مشکلات رو براش ردیف کنی و بگی که اگر همچین مشکلاتی پیش بیاد حتما کمکش میکنی ولی نمیخوای که اون برای پولت تصمیم بگیره این بهترین روشه به نظر من ولی هر کار میکنی هر چقدر اسمون ریسمون میبافی آخرش حرف خودتو بزن 
حالا یه روش بهتر هم هست آدرس آویزون رو بهش بده و همچنین آدرس این تاپیک رو بیاد بخونه خودش میفهمه چکار باید بکنه 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
درسه حرفت بالایی ولی بعضی از مردا اینقدر داعوا را می اندازه ن و خشونت میکنن تا قرون اخر میگیرن من میخام همه چیز شیرین باشه
من نمیدونم طرفم چطور هست ولی خیلیها همینطوری فکر کردن شوهرشون خسیس نیست ولی در اومده خسیس من ساغ دارم حالا من میخواهم رک بکم ولی نمیدونم با چه لحنی همین اینو بگین به من
tert
|
|
|
mehri20 من که گفتم براش زمینه سازی کن یه چند تا حرف از آزاد گذاشتنت بزن و بعد هم بگو مثلا مسائل مالی یکی از چیزایی که ددوست دارم با آزادی کامل رفتار کنم و در آمد خودمو برای خودم نگه دارم ولی وقتی اینا رو گفتی قبل از اینکه اون حرفشو بزنه تو باز شروع کن به حرف زدن و بگو که میدونی مشکلاتی تو زندگی پیش میاد و بعضی اوقات لازمه بهش کمک و اون زمان از هیچ کمکی دیرغ نمیکنی این مقداری از تلخی حرف قبلتو میگیره و تاثیر اون رو از بین نمیبره برو ببینم چکار میکنی و بعدش بیا اینجا بگو چهجوری بهش گفتی 
|
|
|
ببین بعضیا واردن و کلک میزنن ممکن بخاد نشون بده که خسیس نیست من سراغ داشتم اینجور ادما رو ولی اگر با زبون باشه یارو خجالت میکشه و نمیتونه کلک بزنه
من نمیخواهم فقط بشناسمش همینطوری بدون اینکه در مورد این موضوع بگم چون ممکن هیچی نگم بعد اشتباه متوجه شده باشم پس دوست دارم رک بگم من دوست دارم او ر ک بگم و خیالم راحت بشه ولی نمیدونم با چه لحنی که بی ادبی نباشه؟ و چه موقع بگم همون بعد از یک هفته نامزدی ایکی؟
تاپیک رو دنبال کن
تشکرررررررررررررررررررررررررررررررر
من نمیدونم چطوری بیان کنم باز شما گفتی بگم من میخام ازاد باشم در مسائل مالی.....یکی عین اینو گفته بود ولی بعد از زندگی مرد گفتش که ازادی دیگه ولی پول ازش میگرفت و حساب میکرد باهاش ولی مستقیم سر کیفش نمیرفت
پس واضح تر باید بگم
منظرم بلد نیستم
tert
|
|
|
راستی نمیدونم کی بگم؟ همون اول بعد دو هفته بعد از نامزدی یا کی
tert
|
|
|
|
|
ببین دختر خوب مگه تو نمیخوای ازدواج کنی مگه نمیخوای که یک عمر باهاش زندگی کنی مگه نمیخوای که باهاش خوش باشی پس باید در کنارش باشی و رودروایسی باهاش نداشته باشی الان من باید برم اگر لطف کنی مختصری در مورد خودت بگی بعد که اومدم و بقیه دوستان هم اومدن میتونن کمکت کنن حالا اینجوری سوال میپرسم چند سالته آیا این فرد مورد نظرت اومده خواستگاری و شما حواب دادین اگر اومده الان نامزد کردی شما خودت شاغلی یا خانواده ثروتمندی داری این سوالها و چیزهایی که در مورد این فرد میدونی رو بنویس تا بهتر بتونیم کمک کنیم

|
|
|
ایشالا میخام دکتر شوم ولی اگر دکتر هم نبودم این مسئله برام مهم نبودش من دوست دارم با پولم به ادمها که ندارن کمک کنیم حاال یکی ازم بگیره به این ارزوم نمیتونم برسمممممممم من 20 سالم هستش من کلا تجربه ندارم و با کسی دوست نبودم نه نامزد نشدم هنوز ولی کلا میخام این بحث رو بکنم ولی موقعش رو نمیدونم که یک وقت دور از ادب نباشه پس 1. وقتش رو بگین 2. با چه لحنی میخام بی ادبی نباشه
بای ایمیل بدین بهتر هست راحترهست تا اینجا مرسی
tert
|