صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / مسائل اقتصادی در ازدواجججججججججججججججججججججججج
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 17 Feb 2008 06:10

Quoting: lolipup
یشنهاد جالبه ایه ولی فکر نمی کنی برای اول ازدواج و شروع زندگی جدید مقداری بی اعتمادی بوجود میاره.؟؟؟

دقیقآ

رضا
# : 17 Feb 2008 06:17

Quoting: dariushagha
ببین لحن قشنگ و بیریخت نداره... حرفو باید زد..اگه اول زندگیت نتونی حرفتو راحت بزنی این که دیگه زندگی کردن را خیلی مشگل میکنه... از بردن کلمه خسیس پرهیز کن... منظورتو واضح برسونید... قبول نکرد به درک.

راه خوبیه منم بهش اینا رو اضافه میکنم.
چون جواب منو ندادی یا حرفا رو میزنم ممکنه درست باشه یا نه
اول ببین طرف دنبال ژول یانه. اگه نیست بهش بگو من مخوام در موارد مهم زندگی شریک باشم مثل خریدخونه. خرید ماشین. بسن داز برای آینده و غیره. ولی تصمیمش با خودم هست و همه چی باید قانونی باشه.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 17 Feb 2008 06:20

Quoting: mehri20
نه ببینید
من میخام از همون اول بهش بگم که کلیبم سخت نگیره
اگر کلیات زندگی رو در نظر میگیره به قول شما و مهمات زندگی رو وقتی یکی کار بزرگ میکنه که چیزهای کوچیک براش اب خوردنن هست
من میخام از اون وال با لحن محترمی بگم خیالم راحت شه اگر قبول نکنه که من یه تصمیم دیگه بگیرم

دیگه خیالات نکنم که ایا این واقعا اینطوری یا نه
چون کی از دوستام فکر کرده بود شوهرش اسونگیر هست ولی بعد فهمید که خسیس هست
با چه لحنی بگم که بد نباشه
اینقدر سخت نگید
اوکی؟
یه سوال ساده هست
راستش اگه دختر مورد علاقه من این حرفو میزد به این نتیجه میرسیدمکه چقدر خسیسه یه استاد فنون مذاکرات داشتیم میگفت وقتی میری با دختره صحبت میکنید همیشه دغدغه هاتونو میگید وقتی یکی دغدغه اوا زندگیش اینه که پول من پول تو اونا که اینطوری نیستن قهر و طلاقن وای به حال اینا صاف میرن خونه بابا حونشون(خود دانی)
Quoting: dariushagha
ببین لحن قشنگ و بیریخت نداره... حرفو باید زد..اگه اول زندگیت نتونی حرفتو راحت بزنی این که دیگه زندگی کردن را خیلی مشگل میکنه... از بردن کلمه خسیس پرهیز کن... منظورتو واضح برسونید... قبول نکرد به درک

ببخشید اگر اونوقت یکی جواب بله بهش داد انوقت باید بهش شک کنه

یه سوال خصوصی ازدواج که نکردی ولی واقعا دقدقه هات ایناست در اون صورت یارو میگه پول مهم نیست ولی یه کاریت میکنه بگی مهرم حلال جونم ازاد

رضا
# : 17 Feb 2008 06:21

Quoting: Mustkeesheh
اگه نیست بهش بگو من مخوام در موارد مهم زندگی شریک باشم مثل خریدخونه. خرید ماشین. بسن داز برای آینده و غیره. ولی تصمیمش با خودم هست و همه چی باید قانونی باشه

شما از ایران صحبت میکنید

رضا
# : 17 Feb 2008 06:23

بله

یه راه حل بگین

من ژولی نیستم
ولی دوست ندارم به ژولم کار داشته باشم

ولی اگر طرفم خسیس نباشه راحت میگیرم
و بهش اعتماد میکنم

گرفتی؟

با چه لحنی بگم

بگو با لحن قشنگ من بلد نیستم

خودتو بزار جای من چطوری بگم

خواهش بگینننننننننننننننننن

tert
# : 17 Feb 2008 06:38

mehri20
ده تا حرف میزنیم تو باز همون حرفو میزنی تقصیره منه اصلا پست میزتم

بگو با لحن قشنگ من بلد نیستم

خودتو بزار جای من چطوری بگم

خواهش بگینننننننننننننننننن

داری میرینی بهش قشنگش چی میشه یعنی عشقت پشم پولت رو چشم

من ژولی نیستم
ولی دوست ندارم به ژولم کار داشته باشم

خودت داری به این موضوع فکر میکنی سوال میکنی پس ادم پولی به کی میکن منو ..... گیر اوردی
ولی اگر طرفم خسیس نباشه راحت میگیرم
و بهش اعتماد میکنم

اون بهت اعتماد نمیکنه ببخشید بزار به زبون کلانتری بگم اگه نارحت شدی داریوش میاد بگو ادیت کنه

تو داری میرینی بهش میگی احمق واسه پول وسکس اومدی نه واسه عشق وعلاقه سکس میدم ولی پول نمیدم پولم باید بهم بدی ولی پول خودم ماله خودم این جمله رو ابم بکشی بو گه میده
من یه مرد ایرانی
زن میگیرم عاشقشم خونه میگیرم لباس و همه چی میگیرم چون خودمو واسه خودم میخواد بین منو اون دل حکم میکنه نه پول اگه من به پول اون کار ندارم چون زحمت کشیده بزار لذتشو ببره من زن گرفتم چوب تادسته بهم وظیفمه کون لقم باید هر چی خواست فراهم کنم
ولی کافیه پول منو پول تو کنه یه کلمه میگم
خداحافظ

حالا برو بهش بگو یا به احتمال 90% میگه خدافظ مثل من
یا به احتماله 9% میگه اوکی که میخواد درت بماله
میمونه 1% که اونم عاشقه چشم کوره اون میخواد به وصال برسه به کس شعرایه تو کاری نداره
وسلام
فهمیدی مبارکه نفهمیدی حتما من شعور وفهم نداشتم برات تو ضیح بدم دیگه تو این تاپیک پست نمیزارم خوش باش

رضا
# : 17 Feb 2008 20:39

من خسیس نیستم اقای اسپای لطفا شما پست نزنید دیگه

ولی مردی که بخاد خسیس باشه و نامهربون میدونمش
بعضیا زن رو دوست دارن کار کنه تا پول ازش بگیرن نمونشو دیدم
حتی پول دارو و هر چیزی رو تا قرون اخر مییره در حا اینکه زن ادم خوبی هست

منو کمک کنید

فقط بگین با چه لحنی میشه گفت با ادبانه همین
که منو برای خودم بخاه نه برای پوللل

tert
# : 17 Feb 2008 23:06

فقط میخام بدونم با چه لحنی بگم
بگم اقا برام همه چی بخر شته چطوری بیان کنم بلد نیستم عزیزمممممم

منتظرم
لطفا قبل از جواب دادن پستهایی که زدم رو بخونید

tert
# : 17 Feb 2008 23:11

mehri20

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 17 Feb 2008 23:11

میخواهم هم بفهم یارو نظرش چیست و هم اینکه قرارد اد قانونی نبدم که خیلی بزرگ جلوه بدم که یارو زده بشه و اثر بد بزاره روش

tert
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.