| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha قرارداد قانونی میبندی با کمک وکیل. هوو تو طرف کی هستی 
رضا
|
|
|
mehri20 مهری خانم بذار اول جواب amo bade رو بدم بعد میرسم به اصل مطلب.Quoting: amo bade اون واسه خستگیش سکس بخواد وتو از تفریحه زیاد سکس ندی؟ ایول عمو اگه خانوما اینو بفهمن دنیا بهشت میشه. mehri20 اول بذار ازت چند تا سئوال کنم بعد بهت جواب بدم.
Quoting: mehri20 به قول خودمون پول نفقه رو بدن یعنی غذا لباس و ....... منظورت از چندتا نقطه چیه؟
Quoting: mehri20 خسیس نباشن.. ببینم شب گشنت گذاشته؟ بی لباس فرستادت بیرون؟Quoting: mehri20 اصلا .....میخام یه چیزی بخرم فکر میکنم که ایا درست هست یا نه چیزی که میخوای بخری از چیز های اساسی زندگیست یا فقط چون خوشگله یا فلانی داره میخوای بخری.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
خیر نیست
من دوست دارم یه جوریبگم که خسیس بازی یارو در نیاره من مردیای رو دیدم که میگن هر چی میخای خودت بخر و اخر به طلاق کشیده شده
مرد نفقه زنشو باید بده
حالا چطوری بگم که یارو بفکر ژژول من نباشه و سخت نگیره تو خرج کردن به من؟
با چه لحنی بگم
خواهشنا شما که باهوشین بگین
tert
|
|
|
|
|
Quoting: mehri20 شما عین همون لحن رو بگین ن ببین من این مسئله را جدا درک میکنم... باید بگی این پول یا ثروت..حالا هر چی... از جد و آبادم به من ر سیده و باید به اسم خودم باشه...او اختار تام دسته منه. البته در طول زدگیمون اگر صلاح بدانم..بموقش مقداری کمک میکنم.. میگم باید با وکیل حرف بزن.... ورقه هر دوتاون امضامیکنید.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: mehri20 ولی کلا نگفتید که چطوری محترمانه بگم به خواستگارم؟ داستان عوض شد. فکر کردم طرف شوهرت. اگه خواستگارت که جواب کلی عوض میشه؟ بگو ببینم کجا برات خرج نکرده؟ یا بهت چی گفته که فکر میکنی اگه باهش ازدواج کنی ژولت بالا میکشه. ببینم تو ژول بیشتر داری یا اون.
Quoting: Spy هر جور بگی افتضاحه تو به همه همیجوری نصیحت میکنی.
|
|
|
Quoting: dariushagha باید بگی این پول یا ثروت..حالا هر چی... از جد و آبادم به من ر سیده و باید به اسم خودم باشه. ببینم علم غیب داری. از کجا میدونی ژول باباش؟
|
|
|
Quoting: dariushagha ببین من این مسئله را جدا درک میکنم... باید بگی این پول یا ثروت..حالا هر چی... از جد و آبادم به من ر سیده و باید به اسم خودم باشه...او اختار تام دسته منه. البته در طول زدگیمون اگر صلاح بدانم..بموقش مقداری کمک میکنم.. میگم باید با وکیل حرف بزن.... ورقه هر دوتاون امضامیکنید. یشنهاد جالبه ایه ولی فکر نمی کنی برای اول ازدواج و شروع زندگی جدید مقداری بی اعتمادی بوجود میاره.؟؟؟/ 
|
|
|
نه ببینید من میخام از همون اول بهش بگم که کلیبم سخت نگیره اگر کلیات زندگی رو در نظر میگیره به قول شما و مهمات زندگی رو وقتی یکی کار بزرگ میکنه که چیزهای کوچیک براش اب خوردنن هست من میخام از اون وال با لحن محترمی بگم خیالم راحت شه اگر قبول نکنه که من یه تصمیم دیگه بگیرم
دیگه خیالات نکنم که ایا این واقعا اینطوری یا نه چون کی از دوستام فکر کرده بود شوهرش اسونگیر هست ولی بعد فهمید که خسیس هست
با چه لحنی بگم که بد نباشه
اینقدر سخت نگید
اوکی؟
یه سوال ساده هست
tert
|
|
|
|
|
Quoting: mehri20 با چه لحنی بگم که بد نباشه ببین لحن قشنگ و بیریخت نداره... حرفو باید زد..اگه اول زندگیت نتونی حرفتو راحت بزنی این که دیگه زندگی کردن را خیلی مشگل میکنه... از بردن کلمه خسیس پرهیز کن... منظورتو واضح برسونید... قبول نکرد به درک.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh تو به همه همیجوری نصیحت میکنی
Quoting: mehri20 مرد نفقه زنشو باید بده این مقدار نفقه چقدر تو اینقدر میگی نفقه از انفاق میاد تو انفاق میکنی چقدر پول میدی؟؟؟؟
Quoting: mehri20 من دوست دارم یه جوریبگم که خسیس بازی یارو در نیاره من مردیای رو دیدم که میگن هر چی میخای خودت بخر و اخر به طلاق کشیده شده تو اول ازدواج داری به یارو سک میکنی که خسیس نباشه خوب باهاش بگرد ببین چطوریه
Quoting: mehri20 حالا چطوری بگم که یارو بفکر ژژول من نباشه و سخت نگیره تو خرج کردن به من؟ اگه نظر میخوای بنظر من این توهین به طرفه بد خوب برو شوهر درست بکن خسیس نباشه چه ربطی به گفتن داره
Quoting: dariushagha ببین من این مسئله را جدا درک میکنم... باید بگی این پول یا ثروت..حالا هر چی... از جد و آبادم به من ر سیده و باید به اسم خودم باشه...او اختار تام دسته منه. البته در طول زدگیمون اگر صلاح بدانم..بموقش مقداری کمک میکنم.. میگم باید با وکیل حرف بزن.... ورقه هر دوتاون امضامیکنید. سیاوش اینجا ایرانه ها چی میگی نسخه امریکایی میدی
Quoting: Mustkeesheh تو به همه همیجوری نصیحت میکنی نصیحت چیه تو داری شریک میگیری یا میخوای یکی رو بگیری لنگاتو هوا کنه خب شریک یعنی در همه چی شریک من باید چی بگم تو خوشت بیاد هان
رضا
|