صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / رابطه ایدز با ساک زدن
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 17 Feb 2008 04:01

من یه سوال دارم کسی اطلاع کافی اگه داره لطفا راهنمایی کنه.ایا ایدز از طریق ساک زدن هم منتقل میشه؟به عبارتی میخوام بدونم اکه ادم به طرفش اطمینان نداشته باشه که سالمه یا نه ایا میتونه با خیال راحت بده براش ساک بزنه یا باید از اون هم صرف نظر کنه؟

# : 17 Feb 2008 04:03

مگه آدم سالم قحطیه؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 17 Feb 2008 04:18

Quoting: dariushagha
مگه آدم سالم قحطیه؟

بیا جنده خونه این واست سراغ داره
Quoting: arsin121
ایا میتونه با خیال راحت بده براش ساک بزنه یا باید از اون هم صرف نظر کنه؟

ببین کاندوم میدونی چیه اگه نمیدونی از ملافه استفاده کن

رضا
# : 17 Feb 2008 05:04

ایا ایدز از طریق ساک زدن هم منتقل میشه؟

بله امکانش هست. ولی ریسکش از سکس معمولی بدون کاندوم کمتره.

# : 17 Feb 2008 08:22

ادم به طرفش اطمینان نداشته باشه که سالمه یا نه ایا میتونه با خیال راحت بده براش ساک بزنه

میشه اینکارو کرد ولی بعدش دلهره داره که بیمار ممکنه بشید یا نه
ولی در کل ادم با کسی سکس کنه که بدونه سالمه و هیچ امراضی نداره فک کنم اینجوری خیال هردو طرف راحتتره.

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
# : 18 Feb 2008 06:06

یعنی ویروس ایدز تو بزاق دهان فرد الوده هم وجود داره؟مگه نه اینکه فقط تو خون و مخاط هست؟البته من نگفتم که با دختر ایدزی سکس کردم که میگید مگه سالم قحطیه .در هر حال فرد غریبه ممکنه سالم نباشه .این یک احتماله که تو ایران خیلی هم ضعیفه.راستش این سوال بعد از عملیات یه باره به ذهنم رسید و نگرانم کرد وگرنه از همونشم صرف نظر میکردم.فقط میگفتم بکش پایین تا نیگاهت کنم و از فاصله یک متری تله سکس میکردم .

# : 22 Feb 2008 00:48

چه ویروسی

# : 23 Feb 2008 15:08

Quoting: smartgirl
چه ویروسی

ویروس انفلوانزا.

# : 23 Feb 2008 15:11

estrogen
Quoting: estrogen
ویروس انفلوانزا

به,,,,,,,,,,, دوباره رویت شد این هورمون زنانه ایثارگر

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 23 Feb 2008 15:23

من یه سوال دارم کسی اطلاع کافی اگه داره لطفا راهنمایی کنه.ایا ایدز از طریق ساک زدن هم منتقل میشه؟به عبارتی میخوام بدونم اکه ادم به طرفش اطمینان نداشته باشه که سالمه یا نه ایا میتونه با خیال راحت بده براش ساک بزنه یا باید از اون هم صرف نظر کنه؟

در تماس جنسی دهانی، چون ترشحات جنسی حاوی ويروس است می تواند باعث انتقال ايدز شود

زنی که حامل ویروس ایدز است این ویروس در تمام اجزای بدن دیده میشود.ویروس در ترشحات دهانه رحم و واژن افرا آلوده دیده میشود و میتواند از طریق هریک از شرکای جنسی در حین مقاربت واژینال انتقال یابد. چون ویروس در تمام بدن زن وجد دارد و بهترین راه ورود ویروس از طریق مخاطات میباشد لذا این احتمال که ویروس میتواند ار مخاط دهان زن وارد مخاط مجرای ادار مرد شود وجود دارد.

اگر تماس از راه دهان باعث خونريزی شود امکان انتقال ايدز وجود دارد رو بوسی و بوسيدن عادی باعث انتقال ويروس نمی شود و اگر منظور از معاشقه بوسيدن عميق و رابطه دهان به دهان باشد در صورتی که زخمی در دهان يا روی لثه يا لب ها وجود داشته باشد، خطر انتقال ويروس اچ. آی. وی. وجود دارد

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.