| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha بعدش ؟ هیچی دیگه... بخور بخور بید. ای تنها خور
چرا
|
|
|
Quoting: Deborah چطوری میشه تو سکس کاری کرد که زن ابش مثل فواره بزنه بیرون
یه مهندس سیالات بیاد جواب این بنده خدا رو بده! 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: ice_girl در ضمن خود مش غلام هم برات جاساز می کنه تضمینی ! مگه نه مش غلام؟ کی ؟ من ؟ من خودم ک... ام ! 
Quoting: hornet_32 مشغلام!!!! راست میگه؟ والا من تا حالا دروغ از این بچه نشنیدم 
Quoting: ice_girl من از غیبت هایی که پشت سرش میشه پی به این حقیقت تلخ بردم غیبت ؟  خوشم باشه ! کجا ؟ فقط اسمشونو بگو !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
# : 2 Mar 2008 19:43 | ویرایش بوسیله: dater
Quoting: ice_girl در ضمن خود مش غلام هم برات جاساز می کنه تضمینی ! مگه نه مش غلام
پس بی خیال شدی بزاریش کلاس ژیمناستیک؟ دادی مش غلام برات پمپ نسب کنه؟
LOVE
|
|
|
# : 2 Mar 2008 23:52 | ویرایش بوسیله: dater
http://avizoon.com/forum/3_55090_0.html
LOVE
|
|
|
آقا برا من سوال شد... این که تو بعضی کلیپ های سکسی آب زنه با شدت میپاشه جز جلوه های ویژه است؟ اصلا این آبه ماهیتاَ چیه؟ ادراره؟ آخه از بالای کس زنه میاد علما لطفا یه جواب درس درمون بددید ثواب داره
عمو بده راست میگفت..." کوچه عادت کرد به یه عابر دیگه..."
|
|
|
Quoting: Crazy_KT این که تو بعضی کلیپ های سکسی آب زنه با شدت میپاشه جز جلوه های ویژه است؟ آره دیگه ! همون قضیه پمپ و اینا است دیگه 
Quoting: Crazy_KT اصلا این آبه ماهیتاَ چیه؟ آبه 
Quoting: Crazy_KT ادراره؟ نه آبه ! 
Quoting: Crazy_KT آخه از بالای کس زنه میاد مگه شما آبت از پایین کیرت میاد ؟ خوب اونم آبش از بالاش میاد دیگه !
Quoting: Crazy_KT علما لطفا یه جواب درس درمون بددید ثواب داره یعنی من الان کلی ثواب کردم نه ؟ 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: Deborah یه چیز مهم واقعا اینجاست که ادم پی به اهمیت زندگی میبره 
|
|
|
|
|
عنوان تاپیک باید بیان کننده محتوای اون باشه اسم تاپیک رو عوض کن
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|