صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چند سوال درباره اورگاسم زنان
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 16 Feb 2008 15:35

Quoting: KORN_JD
بای هستم نه لزبین!

با این حرفت کار دست خودت دادی سارا

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 17 Feb 2008 10:55

بای یعنی چی؟

LOVE
# : 17 Feb 2008 21:13

یکی به من بگه بای یعنی چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LOVE
# : 27 Mar 2008 15:50

سلام. من 1 خانم هستم با 6 سال سابقه سکس. تو 1 سال اول به اورگاسم نمیرسیدم. اما بعدش عالی بود. تو اون 1 سال طرفم همه ی راهها رو امتحان کرد. بطور کلی اورگاسم در خانم ها بیشتر به کلیتوریسشون(چوچوله) مربوطه. البته بعد از اینکه حسابی باهاشون معاشقه و لب و مالش و .... کرده باشید. باید با چوچوله زیاد ور برید حدود 5-10 دقیقه شایدم بیشتر البته بازم بستگی به شرایط روحی و اطمینان و ... داره اگه همه این چیزا درست باشه به اورگاسم میرسه وگرنه. میتونی در حالیکه با چوچوله ور میری با اون یکی دستت با اطراف محل دخولم بازی کنی . اگه دیدید خوشش اومد کم کم انگشتتو نو فرو کنین و بیرون بیارین. اگه بازم دیدید که براش لذت بخشه از 2 انگشت و با سرعت بیشتر و نهایت با آلتتون اینکارو براش بکنین. حتما اینو به یاد داشته باشین که در همه مراحل بازی با چوچوله رو نباید ول کنین چون خانم ها به این روش به اورگاسم میرسند.
1 راه دیگم سکس از راه دهانه که اگه در حال خوردن چوچوله با دستتون با محل دخولم بازی کنین و طبق چیزی که در بالا نوشتم ، مرحله به مرحله پیش برین ، طرفتون به اورگاسم میرسه

# : 27 Mar 2008 20:41

Quoting: dater
یکی به من بگه بای یعنی چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بای یعنی خدا نگهدار، خدا حافظ، ....

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 27 Mar 2008 20:49

f_googooli
بسته به روحیات و شرایط و تجربیات پیشین هر زنی با زن دیگه و حتی هر مردی با مرد دیگه در نحوه به ارگاسم رسیدن تفاوتهایی داره.

توجه کنید که تخلیه جنسی الزاما ارگاسم نیست. هم در مرد و هم در زن تخلیه جنسی همراه با لذت می تونه بدون ارگاسم هم انجام بگیره. ارگاسم زمانی هست که هم روح و هم جسم همزمان تخلیه میشند.

شاید جالب باشه بدونید خانمی رو میشناختم که فقط زمانی به ارگاسم میرسید که دمر می خوابید. هر کس باید شرایط خودش رو کشف کنه و خودش رو در همون موقعیت قرار بده.

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 27 Mar 2008 20:51 | ویرایش بوسیله: lolipup

Quoting: hornet_32

بای یعنی خدا نگهدار، خدا حافظ، ....

# : 27 Mar 2008 20:52 | ویرایش بوسیله: lolipup

dater

بای برا مخفف بای سکسوال Bisexual استفاده می کنند. به شخصی میگن که کشش جنسی هم به زنان نشون میده هم به مردان و راغبه با هر دو سکس داشته باشه.

# : 28 Mar 2008 21:17

- برای به اورگاسم رساندن یک دختر تازه کار اگر قبل از کردن حدود 5 دقیقه لب بگیریم و 5 دقیقه سینه ها شو بمالیم و 5 دقیقه کسشو بمالیم

ميشه 15 دقيقه
بعد دخول کنیم

بعدش دخول نمي كنن بي جنبه
ك... رو در ميارن مي ذارن دهنت طرف ميگن حالا شما بفرما 15 دقيقه
Quoting: f_googooli
سلام. من 1 خانم هستم با 6 سال سابقه سکس. تو 1 سال اول به اورگاسم نمیرسیدم. اما بعدش عالی بود. تو اون 1 سال طرفم همه ی راهها رو امتحان کرد. بطور کلی اورگاسم در خانم ها بیشتر به کلیتوریسشون(چوچوله) مربوطه. البته بعد از اینکه حسابی باهاشون معاشقه و لب و مالش و .... کرده باشید. باید با چوچوله زیاد ور برید حدود 5-10 دقیقه شایدم بیشتر البته بازم بستگی به شرایط روحی و اطمینان و ... داره اگه همه این چیزا درست باشه به اورگاسم میرسه وگرنه. میتونی در حالیکه با چوچوله ور میری با اون یکی دستت با اطراف محل دخولم بازی کنی . اگه دیدید خوشش اومد کم کم انگشتتو نو فرو کنین و بیرون بیارین. اگه بازم دیدید که براش لذت بخشه از 2 انگشت و با سرعت بیشتر و نهایت با آلتتون اینکارو براش بکنین. حتما اینو به یاد داشته باشین که در همه مراحل بازی با چوچوله رو نباید ول کنین چون خانم ها به این روش به اورگاسم میرسند. 1 راه دیگم سکس از راه دهانه که اگه در حال خوردن چوچوله با دستتون با محل دخولم بازی کنین و طبق چیزی که در بالا نوشتم ، مرحله به مرحله پیش برین ، طرفتون به اورگاسم میرس

دوست عزيز
با توضيحاتي كه فرمودي
بنده ميگم يا شما دختر نيستي و فيلم سكسي زياد ديدي و داري در مورد پورن استارها تئوري ميسازي
يا دختري و مشكل اعصاب واژني داري كه دير ارضا ميشي

همه دوستان توجه داشته باشن كه دختراي ايراني و بدون مشكل خيلي زود تحريك ميشن و حشري تر و داغ تر از پسران ميل جنسي دارن و معمولا اگه مرد تا حدودي زن رو آماده كرده باشه
تقريبا همزمان ارضا ميشن

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.