صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ادرس مطب یک 2کتر ارزلیست میخواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نویسنده پیام
# : 14 Feb 2008 00:44

ادرس مطب یک 2کتر ارزلیست میخواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
# : 14 Feb 2008 23:06

از کدوم شهری؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 14 Feb 2008 23:11

http://www.ketabeavval.ir/Directory/0851517.aspx
اینم لیست پزشکان

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 14 Feb 2008 23:30

لیست لزبین ها رو هم داری؟
مخصوصا حول و حوش تبریز

هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
# : 14 Feb 2008 23:36

Quoting: ice_girl
لیست لزبین ها رو هم داری؟
مخصوصا حول و حوش تبریز

دیگه هر چیزی شوخی نیست دوست من.

فاصله شوخی و لودگی خیلی کمه.

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 14 Feb 2008 23:47

Quoting: hornet_32
فاصله شوخی و لودگی خیلی کمه.

بد اخلاق من جدی گفتم
میشه یه سر به انجمن لزبین هم بزن اونجا هم قوانینو گوشزد کن چون هیچ کس رعایت نمیکنه
پست دوستیابی می زنن آقایون .

هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.