| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kamran747 تو که میدونی عزیزم بی آخ زوووووووووووووووووووون نتوان زیست
کار نشد نداره جون داداش!! 
Quoting: kamran747 راستی عزیز آخ زوووووووووونی پستمو تو تاپیک ارتباط دیدی؟ نهههه...الان میرم ببینم.... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: iranxiran نمیدونم...من تو ایکس اولین بار کشفش کردم...که همه ایکس ها دزدیدنش یکیش سعید رولز بابا اون موقع که من استفاده میکردم هنوز ایدی رولز ساخته نشده بود  حالا مهم نیست این حرفا نفس آخ زووووووووووووووووووووووووون مهممه 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: parnia کار نشد نداره جون داداش!! پس میبینی که آخ زووووووووووووووووووون هم شدنیه هم خوردنی 
|
|
|
|
|
kamran747 parnia ای بابا . من هرجا میرم دنبال کلیدم شماها هم که اونجایید . من برم بچه ها رو خبر کنم بیان دنبال کلید من بگردیم !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam kamran747 parnia ای بابا . من هرجا میرم دنبال کلیدم شماها هم که اونجایید . من برم بچه ها رو خبر کنم بیان دنبال کلید من بگردیم !
 چطور مطوری اخوی؟
|
|
|
Quoting: kamran747 چطور مطوری اخوی؟ ارادت . به خوشی شما . فقط دلتنگ دوستانی مثل شما هستیم . 
|
|
|
Quoting: kamran747 پس میبینی که آخ زووووووووووووووووووون هم شدنیه هم خوردنی اینهمه چیز خوب تو دنیا چرا گیر میدی به آخ زووووون؟!!
Quoting: mashgholam kamran747 parnia ای بابا . من هرجا میرم دنبال کلیدم شماها هم که اونجایید . من برم بچه ها رو خبر کنم بیان دنبال کلید من بگردیم خوبی مشغلام جون؟ چه خبرا؟ 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: parnia خوبی مشغلام جون؟ چه خبرا؟ قلبونت نیم وجبی . خبرای خوب خوب . دوباره بودن تو و کامران تو آویزون 
|
|
|
|
|
# : 10 Jul 2008 23:17 | ویرایش بوسیله: Mr_Amin
Zan20 همون SmartGirl از آب در اومد باز هم سوال های تخصصی خانم اسمارتیز 
|
|
|
♂ ♂♥ کـــــــــــاش می تونستم عملی بهت توضیح بدم