| نویسنده |
پیام |
|
|
اای اقایون دوست دارن صورتشون رو لبشون رو بلیسن خانهمها
کلی بگین یعنی اقایون اکثرا چطورن
و دوست دارن چطوری بوسشون کنیم کوچک بوس کنیم یا ........
همه رو بعلاوه سوال من توضیح بدهید اطلاع دیگری هم خواستید بدید بدین راستی شوخیهم نکنید تو رو خداااااااااااااااااااااا
|
|
|
ببین ما دوست داریم فقفط زیر گردن لب با بوسه های کوچول موچولو و زیر خایه و آلت رو با بوسه های برگ و لیسیدن و در همین حین که خانوما مشغولن به صورت 69 اینگلیسی کس مبارکشونو بلیسیم اینطوری بیشتر حال میده
|
|
|
نظر من اینه که این روزها که روزای جشن و جشنواره هست جایزه ...یر طلاییه این بخش از انجمن به پاس بیش از صد سوال تخمی به آباجیمون اهدا بشه!
|
|
|
|
|
estrogen
Quoting: estrogen نظر من اینه که این روزها که روزای جشن و جشنواره هست جایزه ...یر طلاییه این بخش از انجمن به پاس بیش از صد سوال تخمی به آباجیمون اهدا بشه!
از کجا میدونید که همچین جایزه ای توی این بخش و انجمن هست ؟!
نکنه ؟! ........... 
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
آقایون دوست ندارن ولی آقای تناسلی دوست داره بهش محبت بشه
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
عجب انرجی داری تو دختر من کم آوردم رسما. خوش به حال زیدت . بابا بپر روش بخورش دیگه اینقد ادا اطفار نداره اینقده خوشش میاد .
|
|
|
Quoting: zan20 اای اقایون دوست دارن صورتشون رو لبشون رو بلیسن خانهمها کلی بگین یعنی اقایون اکثرا چطورن و دوست دارن چطوری بوسشون کنیم کوچک بوس کنیم یا ........ شیطونه میگه یه چیزی بهش بگما حیف که قوانین دست و پامو بسته 
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
Quoting: estrogen نظر من اینه که این روزها که روزای جشن و جشنواره هست جایزه ...یر طلاییه این بخش از انجمن به پاس بیش از صد سوال تخمی به آباجیمون اهدا بشه!

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
بیشتر نظر بدین
|
|
|
واقعا تناسلی دووست دارید بهتون محبت بشه؟ واقعا احساس محبت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا
|