| نویسنده |
پیام |
|
|
جدی میگی deleted? واقعا درد رو کم میکنه؟امان از تجربه!!!
|
|
|
Quoting: dOkhi_avizOn برای اولین بار میخوام سکس کنم از مقعد میشه کسی راهنماییم کنه؟ بلد نیستم که چیکار کنم.مرسی فقط سعی کن زیاد خودتو سفت نگیری
چرا
|
|
|
Quoting: No_justice فقط سعی کن زیاد خودتو سفت نگیری بازم امان از تجربه اینجا تجربه داره بیداد میکنه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver بازم امان از تجربه اینجا تجربه داره بیداد میکنه Quoting: No_justice فقط سعی کن زیاد خودتو سفت نگیری
رضا
|
|
|
Quoting: WhatEver بازم امان از تجربه اینجا تجربه داره بیداد میکنه خودتو شل کن تا تجربه رو صابتش کنم
چرا
|
|
|
Quoting: No_justice خودتو شل کن تا تجربه رو صابتش کنم آخ نگو که حوس کردم
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver آخ نگو که حوس کردم من الان بر می گردم 
چرا
|
|
|
Quoting: No_justice من الان بر می گردم نکته انحرافیش این بود که نگفتم چی حوس کردم بپا کار دست خودت ندی تو این تاریکی 
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver نکته انحرافیش این بود که نگفتم چی حوس کردم بپا کار دست خودت ندی تو این تاریکی آ واسه احتیاط بود حوا حوس در کل خطر ناکن
Quoting: WhatEver بپا کار دست خودت ندی تو این تاریکی فکر نمیکنم چیزیم بشه
چرا
|
|
|
Quoting: arsin121 جدی میگی deleted? واقعا درد رو کم میکنه؟امان از تجربه
بی سوادی دیگه
نشنیدی میگن عبرت ها چه فراوانند و عبرت گیران چه اندک
همه چیز رو باید خودت تجربه کنی تو؟؟؟؟؟؟؟؟/
به این می گن استفاده تز تجربه دیگرون
یه زره از اون دوگوله ای که داری با هزار مشقت روی گردنت حمل می کنی استفاده کن عزیزم
تمام
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|