صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / زدن موهاي بدن پسر
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Feb 2008 23:19

من علاقه زيادي به تيغ زدن موهاي بدنم دارم بخصوص پاها ولي بعد از دو روز جوش ميزنه و خيلي ميخاره لطفا كسي اگه تجربه داره من را راهنمايي كنه به نظر شما چه روشي بهتر از همه است كه نه وقتي ميزني جوش بزنه نه اثري از مو ها بمونه

# : 2 Feb 2008 23:21

اگه راهي داريد لطفا معرفي كنيد aria_frank_8@yahoo.com

# : 3 Feb 2008 14:12

اپی لیدی استفاده کن برادر

# : 4 Feb 2008 01:04

اپي ليدي چيه چجوري استفاده ميكنند از كجا ميشه تهيه كرد ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

# : 25 Feb 2008 01:19

اپي ليدي دستگاه مغازه هاي لوازم خوانگي دارن از 30 هزار تومان تا بالا 80هزار تومانيش وبگير از همه اشون بهتر

# : 25 Feb 2008 01:23

# : 25 Feb 2008 02:02

با واجبی بزن اینکه مشکل نیست

پوستتو مثل شیشه میکنه البته یه کم قدیمیه ولی خوبه برات

در ضمن مواظب باش پوستتو نسوزونی

بعد اینکه زدی دستتم از عوض ما بکش رو پاهات

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
# : 25 Feb 2008 02:10

Quoting: aria_frank_8
من علاقه زيادي به تيغ زدن موهاي بدنم دارم بخصوص پاها ولي بعد از دو روز جوش ميزنه و خيلي ميخاره لطفا كسي اگه تجربه داره من را راهنمايي كنه به نظر شما چه روشي بهتر از همه است كه نه وقتي ميزني جوش بزنه نه اثري از مو ها بمونه

میتونی بری پزشک پوست ومو یه بار لیزر کنی تموم شه اپی لیدی بسیار درناکه موهارو می کنه اگه تحمل داری از اون استفاده کن موبر(همون واجبی) هم خوبه
Quoting: Amir_ho
بعد اینکه زدی دستتم از عوض ما بکش رو پاهات

رضا
# : 27 Feb 2008 03:35

hichi MESe SParY NemiShe

# : 28 Feb 2008 23:50

کرم نیر هم میتونی بخری

پیمپا
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.