صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / بیا تو ضرر نمیکنی
نویسنده پیام
# : 2 Feb 2008 18:40

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.من خیلی خوشحالم که تونستم تو این سایت ثبت نام کنم و بتونم با شما در ارتباط باشم و همچنین با ارسال خاطره و پاسخ و ... به خودم وشما کمک کنم و خواهشمندم منو از نظرات مثبت وسازنده تون بی نصیب نزارید.خیلی دوست داشتم با بچه های این تالار آشنا بشم و بحث ها رو خودمونی تر کنم.
درباره خیلی چیزها دلم میخواست با شما ها در ارتباط باشم ولی حیف که وقت کمه و مطالب زیاد هست. درباره اندازه الت در مردان عرض کنم که این طرز فکر خیلی گسترده در بین مردان وجود داره. من خودم با بعضی از مقالات مخالفم زیرا که حقیقت جامعه کنونی رو بیان نمیکنه بلکه جملات کتابی و قلمبه و سلمبه داخل اون مطلب میزارند که فایده نداره.در ایران ما فرهنگ مردمون عزیزمون طوری که مردا به اندازه آلت خیلی حساس اند.البته من 90% حق رو بهشون میدم که اینطوری فکر میکنند و واقعا آلت مردانه افسانه ای شده و بس. در یکی از مطالب دوست خوبمون مطلبی رو در این باره نوشتند.من با گفته های ایشون زیاد موافق نیستم .من بعضی از افرادرو دیدم که به خاطر بزرگ شدن الت شان چه کارهایی که نمیکنند به عنوان مثال برای شما چند مورد رو ذکر میکنم.که بدین شرح میباشد:
1-یه بنده خدا برای اینکه التش بزرگ بشه قسمت جلویی شرت خودش رو چیده بود که گاهی وقتا جواب گوی این مسئله هست.
2-در یک مورد دیگه برخی گفتند که باید کون خر بزاریم تا الت مون کلفت شه
3-بعضی که به خاطر منفعت خوشون به افراد ساده و لُب میگفتن باید آب منی رو بریزیم نو کونتون تا الت شما بزرگ بشه
4-بعضی دیگه میگن باید کون پسر رو بزاری به طوریکه (ان.گو) طرف در بیاد تا الت دراز شه .
من به غیر از روش اول بقیه روشها رو اشتباه میدونم.
قاعدتان بعضی الت ها کوچک اند . بعضی نهفته (به مطالب آموزش سکسولوژی مراجه شود) هستند. بعضی بزرگ و بعضی خواجه اند.
در نهایت هیچ راه درست وبدون ضرر ی وجود نداره.مهم کار و عمل هست نه بزرگی الت همانطور که گفتم مطلب زیاده و وقت کم. اگه در بعضی از جملاتم کلمات عامیانه را بکار بردم به بزرگواری خوتون ببخشید.
نظر خود تو برای من مهمه حتی تـــــــــــــــو//////////پایان

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.