صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چطوری پشمای دست و پامو زیاد کنم؟ میگن دخترا خوششون میاد
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Feb 2008 11:45

danzer
midoni dokhtara az chi bishtar khosheshon miad
az etemade be nafs
etemade benafs dar yek mard az hamechiz baraye jense moanas jazabtar va sexitare
bishtar az pol, ghiafe, ghad ya harchize dige
say kon ba hamini ke hasti razi bashi va rahat bashi to poste khodet, hala che por mo che kam mo che ghad boland che ghad kota
zana etemade be nafso to sorat va harkate ye mard mikhonan, va on hast ke baes mishe behesh jazb beshan doste aziz
bikhodi donbale in harfaye dige nabash ke hich kodomesh najtie khobi beeht nemide
movafagh bashi

# : 3 Feb 2008 14:09

اعتماد به نفس یه مقولست .به حال رسوندن اون طرف هم مقوله دیگه. اما حرفتو قبول دارم prince2020

دربون بهشت نیستم اما با دربون بهشت زد و بند های دارم

16 سانت اونی رو که باید راضی کنه راضی میکنه .lili جون من یکی میترسم طرف تو بیام گفته باشم.

میر :
در معنای لغوی به معنی راست
در جای دیگه به معنای دوست و سید
در جای دیگه هم به معنای یکی از لوازم مساحی و نقشه برداری اومده
در اینجا هم به معنای تاکید هست . قید تاثر

خوب دیگه کی چی گفته بود ؟
sexnasa2008 : گوریل از کجا بیارم بابا ولم کن اونقدرام مهم نیس که بخوام بیفتم دنبال گوریل

آهان راستی خانوم دکتر استروجن میشه درکل تاثیر موی زاید مرد بر بدن زن رو بگید که چی هست؟

# : 3 Feb 2008 14:34

age be noghte nazar haye khanoma ashna bashi mibini ke in 2 maghole hardo yeki hastan az nazare khanoma
chizi ke khanomaro be ghole to be hal miresone, ba on chizi ke ma marda fek mikonim ona dost daran kheli fargh dare doste aziz
khanoma ba fekreshon be hal mian, vali marda bishtar ba andam va chizaye zaheri

# : 3 Feb 2008 14:40

Quoting: prince2020
khanoma ba fekreshon be hal mian

باریکلا خیلی خوشم اومد...

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
# : 3 Feb 2008 20:15

جالب بود پرینس. اما بعضی خانومها خیلی مته به خشخاش میزارن شاید خودشونم نمیدونن این موضوع رو

# : 6 Feb 2008 23:09

Quoting: danzer
آهان راستی خانوم دکتر استروجن میشه درکل تاثیر موی زاید مرد بر بدن زن رو بگید که چی هست؟

اولا" جن خودتی!
دوما" نظر شخصی و حرفه ای من اینه, مرد بی مو , مث زن ریشو یاسیبیلو بید !

# : 7 Feb 2008 01:13

بیا حالا من هی میگم شما میگید نه. نمونه بارزش ایناهاش پیدا شد . پس من الکی نمیگم این حرفو.البته به نظر من اگه مرد هیکل ورزیده و ورزشکارانه ای داشته باشه نیازی به مو و ازین چیزا نداره. اما اگه ورزشکاری نباشه هیکلش اونوقته که پر مویی میتونه جبران کنه . نهههه دکتر ؟

# : 7 Feb 2008 14:30

البته به نظر من اگه مرد هیکل ورزیده و ورزشکارانه ای داشته باشه نیازی به مو و ازین چیزا نداره.

البته این نظر شخصی شماست . به نظر بنده که ریقو باش ولی مو داشته باش!
اما اگه ورزشکاری نباشه هیکلش اونوقته که پر مویی میتونه جبران کنه . نهههه دکتر ؟

نه داداش! رجوع شود به بالا!
ps. ظاهرا" شما هیکلت ورزیده نیست که به صرافت موهای دست و پات افتادی . ها ؟ یا شاید هیکلت ورزیده س ولی میخوای جامع جمیع جهات باشی ؟ ها؟ کمال گرایی؟

# : 7 Feb 2008 14:31

Quoting: estrogen
به نظر بنده که ریقو باش ولی مو داشته باش!

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
# : 7 Feb 2008 21:36

KORN_JD
این یعنی اینکه شما رو نظر بنده بالا آوردی؟
علیرغم کاری که کردی حرمت نظر شما نزد من محفوظه!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.