| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام . آقا من کیر میرم خوبه 16 سانته مشکلی ندارم باهاش . ازین جهت خیالتون راحت . سنمم 25 ساله
اما من موهای دستو پام کمه . البته پاهام بد نیست اما دستام خیلی کم مو هستن . دوست دارم دستام موهای پرپشتی داشته باشن. میخاستم ببینم راهی هست؟ چمیدونم قرصی پودری کرمی راهی چیزی که موی بدن و دست و پا را باش زیاد و پرپشت کرد؟ دائم با تیغ زدن راه خوبیه؟ هر کی کمک کنه جاش تو بهشته من سینه مینم خیلی مو داره اما دستام نه . شانس ماست.
|
|
|
Quoting: danzer چمیدونم قرصی پودری کرمی راهی چیزی که موی بدن و دست و پا را باش زیاد و پرپشت کرد؟ واجبی بزن بهش برادر!
Quoting: danzer هر کی کمک کنه جاش تو بهشته ما کلا" باقیات وصالحات زیاد کردیم . این یکی رو همینجوری فی سبیل لله گفتیم. 
|
|
|
این زائده کیرته ؟ ! شاید کیر شما دو سره این اسم سره دومه اره ؟
تمام.
|
|
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 این زائده کیرته ؟
Quoting: danzer سلام . آقا من کیر میرم خوبه سامان....رفیقمون داره به زبون لات و لوتا حرف میزنه. دربونه بهشته گمونم!
|
|
|
Quoting: danzer چطوری پشمای دست و پامو زیاد کنم؟ میگن دخترا خوششون میاد
به حول و قوه الهی و کمک دانشمندانی چون estrogen و sexnasa2008 چند وقت دیگه......
Quoting: danzer چطوری پشمای دست و پامو کم کنم؟ هر دختری من رو می بینه بهم می گه گوریل!

تمام دورغهايت را باور مي كنم. فقط وانمود كن مرا دوست داري. چشمانت را ببند. من همه چيز تو خواهم شد!
|
|
|
# : 2 Feb 2008 19:57 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008
Quoting: estrogen دربونه بهشته گمونم دربون بهشت با شعبون بی مخ نسبت داره مگه ؟!
danzer ولی یه راهکار دیگه هم دیگه هم هست شما میتونی خودتو با گوریل پیوند بزنی  مشکلت کاملا رفع میشه !
جدای از شوخی ! جنس مونث تا اونجا که من میدونم فقط از بقول شما (پشم سینه ) لذت میبره نه موی جای دیگه ای از بدن 
تمام.
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 جنس مونث تا اونجا که من میدونم فقط از بقول شما (پشم سینه ) لذت میبره نه جای دیگه ای از بدن البته نه همشون !
تمام.
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 جنس مونث تا اونجا که من میدونم فقط از بقول شما (پشم سینه ) لذت میبره نه جای دیگه ای از بدن
شانس ما با هر جنس مونثی محشور شدیم از هر گونه پشم و کرک و موی زاید اعلام تبری کردند. حالا نمی دونم عقیده خودشون رو می گفتند یا از ما داشتند تعریف می کردند!
تمام دورغهايت را باور مي كنم. فقط وانمود كن مرا دوست داري. چشمانت را ببند. من همه چيز تو خواهم شد!
|
|
|
|
|
Quoting: hornet_32 شانس ما با هر جنس مونثی محشور شدیم از هر گونه پشم و کرک و موی زاید اعلام تبری کردند. حالا نمی دونم عقیده خودشون رو می گفتند یا از ما داشتند تعریف می کردند! گفتم عمومیت نداره برای همه  خیلی ها هم طرف مذکر رو تمیز میخوان اما من اون چیزی که شنیدم و خوندم اینکه قشری از جنس مونث از موی یا پشم سینه و بازی کردن باهاش لذت میبرند 
در مورد فرمایش این عزیز چیزی نشنیدم و نخوندم 
تمام.
|
|
|
sexnasa2008
پشم رو بی خیال.... خودت چطوری رفیق؟ 
|