صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پرده بکارت کجاست؟ کممککککککککککککککککک
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Feb 2008 05:02

Quoting: No_justice
کهه؟؟

این یعنی چی به چه زبونیه

رضا
# : 25 Feb 2008 05:12

Quoting: Spy
این یعنی چی به چه زبونیه

کی=کهه
چی=چهه
گرفتی؟

چرا
# : 25 Feb 2008 23:38

ما سطح دیدمون وسیعه

معلومه
حالا امتحانش مجانیه

ولی نمی کنم

هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
# : 26 Feb 2008 06:26

دلت پاک باشه پرده که چیز مهمی نیست فوقش میگی از اسب افتادی .برو بابا حالتو ببر نگران پرده و موکت و این چیزا نباش.

# : 10 Mar 2008 08:58

با سلام

من یه دوست دختر داشتم. یه بار تو خونمون با هم داشتیم بازی میکردیم من گذاشتم دنبالش

اون یهو خرد زمین و بعد از چند دقیقه که دلش درد گرفته بود شرتشو بهم نشون داد که خونی

شده بود ..آیا به نظر شما پردش پاره شده یا نه سالمه؟؟؟

از کجا باید بفهمم که پردش سالمه؟؟؟؟؟؟

ُSATANISM
# : 11 Mar 2008 04:28

بیشتر توضیح بده.زمانی که اون زمین خورد تو کجا بودی ؟اگه تو هم باهاش افتادی روش که پاره شده.اگه نه که باید امتحان کنی تا معلوم بشه.به این صورت که یه بار دیگه با هم بازی کنید اینبار بیافت روش و بکن توش اگه خون اومد بدون که سالم بوده اگه خون نیومد بدون که همون مرتبه اول که زمین خورده بود افتاده بودی روش یادت نیست.تنها چیزی که بعد از این ازمایش میتونی مطمئن باشی اینه که قطعا دیگه پرده ای در کار نیست.در ضمن من رو یاد یه قضیه انداختی :طرف به دوست دخترش میگه بیا بریم خونه .دختره میگه مترسم .یارو میگه چیزی نیست که یه نیم ساعت میریم صحبت میکنیم بعدش هم تو شلوارتو میپوشی میری.

# : 11 Mar 2008 05:16

Quoting: smartgirl
پرده بکارت کجاست؟

نزیکه کون نرسیده به دروازه کس.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 11 Mar 2008 23:08

برو توی مقالهای که ساناز عزیز گذاشته صفحه اول بگرد فکر می کنم به جوابت برسی

لاله
# : 23 Aug 2008 01:02

به طور متوسط 2.5 تا 4 سانت داخل واژن

# : 23 Aug 2008 01:09

smartgirl

یاد اسمارتگرل هم بخیر

یه لحظه دلم برا تاپیکاش و سوالای عجیبش تنگ شد

در سکوت خود خرابم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.