صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پرده بکارت کجاست؟ کممککککککککککککککککک
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Jan 2008 00:13

دقیق بگین

ایا اگر فشار اب به اون سوراخ بخوره پرده پاره میشه

# : 27 Jan 2008 00:40

Quoting: smartgirl
پرده بکارت کجاست؟

در همین نزدیکی!
عزیزم یه سر به تاپیک من بزن.من انگوشتمو تا ته کردم چیزی نشده انوقت تو میگی فشار اب پارش میکنه؟
والبته اگر بخوام دقیق بگم برای هر کسی متفاوته.پرده ی یه نفر ممکنه اینقدر نزدیک باشه که با زمین خوردن هم پاره بشه پرده ی یه نفرم میتونه اونقدر دور باشه که اگر دخول هم داشته باشه پاره نشه...

# : 28 Jan 2008 19:31

نه آباجی...آب از سوراخ رد میشه.

# : 28 Jan 2008 19:33

Quoting: estrogen
نه آباجی

بهار من گذشته شاید...
# : 28 Jan 2008 23:40

estrogen
مرسی خانوم دکتر...
حالا سوراخ از اب رد میشه؟

# : 1 Feb 2008 03:30

اگه فشار اب شلنگ کارواش نباشه پاره نمیشه.....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 1 Feb 2008 03:45

مگه رمت آتیش گرفته که آب با فشار (در حد آتش نشانی) بزنی به اون محل؟

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 1 Feb 2008 04:02

دقیق بگین

اگه دقیق دقیقشو بخوای باید فشار آب بر حسب متر بر ثانیه ، قطر دهانه شلنگ ، قطر دهانه آن سوراخ ، فاصله دهانه سوراخ از دهانه شلنگ ، دمای دقیق آب ، جهت پاشیده شدن آب ( زاویه ای که با سطح مقطع زمین میسازه ) و در آخر مدت زمان پاشیده شدن آب رو بگی تا بذاریم تو فرمول و بهت جواب دقیقو بگیم .

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 1 Feb 2008 05:23

سلام عزيزم:
همه اينها که جواب دادند يه جورايي تئوري بود.!!!!!! هي اگر و اما داره
بهترين کار اينه که تشريف بياريد و حضورا بنده با آخرين متدهاي روز که يه روش کيري هستش، محل دقيق اون رو واست پيدا کنم البته کاملا تضميني و با ضمانت اينکه اگه قبلا پاره نشده باشه، پاره نشه. و بسياري مسائل مهم ديگه که سعي ميکنم همشو در يه جلسه يادت بدم.
behrouz.behrouz@gmail.com

# : 1 Feb 2008 08:50 | ویرایش بوسیله: rohy13

پردهٔ بکارت شامل پوست نازکی‌ست که ورودی فرج را به صورت ناقص می‌پوشاند. فرج جنین در مراحل اولیه رشد کاملاً بسته‌است و به مرور لایه‌های پوستی به صورت ناقص از هم جدا می‌شوند و پردهٔ بکارت را تشکیل می‌دهند. این عضو شکل ثابتی ندارد و در بسیاری از زنان از ابتدا وجود ندارد. با اولین نزدیکی این پرده پاره می‌شود و بدلیل پاره شدن مویرگ‌های روی آن خونریزی صورت می‌گیرد. که با درد همراه است. البته میزان این درد بسته به نوع پرده و سن زن متفاوت است.
انواع پرده‌های بکارت
پرده‌های بکارت شکلهای گوناگونی دارند که اصلی ترین آنها بدین قرارند:

حلقوی - در این نوع، پرده بکارت به شکل حلقه‌ای پیرامون ورودی مهبل را پوشانده‌است.

مُشَبَک - در این حالت پرده بکارت سراسر مدخل مهبل را پوشانده ولی دارای چندین روزنه‌است.
بچه‌آورده - حالتی است که نوزادی از آن رد شده و چیزی از پرده بکارت بجز حاشیه نامرتبی از گوشت بجا نمانده‌است.
دستگاه تنا سلی زن - | پرده بکارت | پیشابراه | تخمدان | خروسه | رَحِم | روپوش خروسه | غدد اسکن | غده بارتولین | غده پستانی | فَرج | گردن زهدان | لبینه | لوله فالوپ | مَهبـِل | موضع جی
نواری - که در این حالت پرده بکارت یک یا چند نواره باریک دارد که از یکسو به سوی دیگر پرده کشیده شده‌اند.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.