| نویسنده |
پیام |
|
|
دقیق بگین
ایا اگر فشار اب به اون سوراخ بخوره پرده پاره میشه
|
|
|
Quoting: smartgirl پرده بکارت کجاست؟ در همین نزدیکی! عزیزم یه سر به تاپیک من بزن.من انگوشتمو تا ته کردم چیزی نشده انوقت تو میگی فشار اب پارش میکنه؟ والبته اگر بخوام دقیق بگم برای هر کسی متفاوته.پرده ی یه نفر ممکنه اینقدر نزدیک باشه که با زمین خوردن هم پاره بشه پرده ی یه نفرم میتونه اونقدر دور باشه که اگر دخول هم داشته باشه پاره نشه...
|
|
|
Quoting: smartgirl ایا اگر فشار اب به اون سوراخ بخوره پرده پاره میشه نه آباجی...آب از سوراخ رد میشه. 
|
|
|
|
|
Quoting: estrogen نه آباجی

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
estrogen مرسی خانوم دکتر... حالا سوراخ از اب رد میشه؟ 
|
|
|
Quoting: smartgirl ایا اگر فشار اب به اون سوراخ بخوره پرده پاره میشه اگه فشار اب شلنگ کارواش نباشه پاره نمیشه.....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: smartgirl ایا اگر فشار اب به اون سوراخ بخوره پرده پاره میشه مگه رمت آتیش گرفته که آب با فشار (در حد آتش نشانی) بزنی به اون محل؟
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: smartgirl دقیق بگین اگه دقیق دقیقشو بخوای باید فشار آب بر حسب متر بر ثانیه ، قطر دهانه شلنگ ، قطر دهانه آن سوراخ ، فاصله دهانه سوراخ از دهانه شلنگ ، دمای دقیق آب ، جهت پاشیده شدن آب ( زاویه ای که با سطح مقطع زمین میسازه ) و در آخر مدت زمان پاشیده شدن آب رو بگی تا بذاریم تو فرمول و بهت جواب دقیقو بگیم .
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
سلام عزيزم: همه اينها که جواب دادند يه جورايي تئوري بود.!!!!!! هي اگر و اما داره بهترين کار اينه که تشريف بياريد و حضورا بنده با آخرين متدهاي روز که يه روش کيري هستش، محل دقيق اون رو واست پيدا کنم البته کاملا تضميني و با ضمانت اينکه اگه قبلا پاره نشده باشه، پاره نشه. و بسياري مسائل مهم ديگه که سعي ميکنم همشو در يه جلسه يادت بدم. behrouz.behrouz@gmail.com
|
|
|
# : 1 Feb 2008 08:50 | ویرایش بوسیله: rohy13
پردهٔ بکارت شامل پوست نازکیست که ورودی فرج را به صورت ناقص میپوشاند. فرج جنین در مراحل اولیه رشد کاملاً بستهاست و به مرور لایههای پوستی به صورت ناقص از هم جدا میشوند و پردهٔ بکارت را تشکیل میدهند. این عضو شکل ثابتی ندارد و در بسیاری از زنان از ابتدا وجود ندارد. با اولین نزدیکی این پرده پاره میشود و بدلیل پاره شدن مویرگهای روی آن خونریزی صورت میگیرد. که با درد همراه است. البته میزان این درد بسته به نوع پرده و سن زن متفاوت است. انواع پردههای بکارت پردههای بکارت شکلهای گوناگونی دارند که اصلی ترین آنها بدین قرارند:
حلقوی - در این نوع، پرده بکارت به شکل حلقهای پیرامون ورودی مهبل را پوشاندهاست.
مُشَبَک - در این حالت پرده بکارت سراسر مدخل مهبل را پوشانده ولی دارای چندین روزنهاست. بچهآورده - حالتی است که نوزادی از آن رد شده و چیزی از پرده بکارت بجز حاشیه نامرتبی از گوشت بجا نماندهاست. دستگاه تنا سلی زن - | پرده بکارت | پیشابراه | تخمدان | خروسه | رَحِم | روپوش خروسه | غدد اسکن | غده بارتولین | غده پستانی | فَرج | گردن زهدان | لبینه | لوله فالوپ | مَهبـِل | موضع جی نواری - که در این حالت پرده بکارت یک یا چند نواره باریک دارد که از یکسو به سوی دیگر پرده کشیده شدهاند.
|