| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام. خانوما آقایون بیاین توضیح بدین روش شما برای تمیز کردن خودتون و از بین بردن موهای زائدتون چیه؟ چند وقت به چند وقت اینکارو انجام می دین؟ از چه ماده یا ابزاری استفاده می کنین؟ کامل می تراشین یا طرح میدین؟
|
|
|
با کارد میوه خوری
|
|
|
شاهین جان. جدیه سوال. شوخی و سرگرمی نیست. پرسش و پاسخه.
|
|
|
|
|
Quoting: foad_sa شاهین جان. جدیه سوال. شوخی و سرگرمی نیست. پرسش و پاسخه. اکی شرمنده خوب معلومه دیگه از تیغ خمیر ریش یا کرم مو بر خانوما هم میرن آرایشگاه جزیاتشو دیگه از خودشون بپرس ا
|
|
|
ممنون شاهین. تیغ، خمیر، کرم موبر، پودر موبر از کدوم استفاده کردین؟ کدومو بیشتر ترجیح میدین؟
|
|
|
Quoting: foad_sa از کدوم استفاده کردین؟ کدومو بیشتر ترجیح میدین اکثرا از هر دو اون دیگه بستگی به نوع پوست طرف دااره یا واسه بار اولیه که از اون وسیله استفاده میشه در ضمن تیغ واسه خانوما پوستشونو تیره یا سیاه میکنه
|
|
|
من اولا از اسپری موبر استفاده می کردم . . و حالاشم اگه حوصلش رو داشته باشم می کنم . .
ولی وقتی حوصله نداشته باشم . .با ماشین ریش تراشی ( البته یه مدل خوبش در دست رسمه که واسه تبلیغ نشدنش نمی گم ) !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
فکر نمی کنم با ماشین ریش تراش خوب تمیز بشه. خطرش هم زیاده، خصوصا واسه آقایون و بیضه هاشون. اینطور نیست؟
|
|
|
|
|
من قبلاً زود زود میزدم ! ولی الان شاید یه سال میشه که نزدم ! 
همون اندازه ای میمونه خوب !
منتها اون موقع هم با صابون و تیغ ! البته اونم چون توی خونه داشتیم ... و الا کلاً وضعیت من جوریه که دسترسی به چیزای دیگه ندارم !
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
foad_sa
خب من زیاد درگیر با اونقسمت ها نیستم .. معمولا کارم زیر بغلیه . . بعدم ریشتراشی داریم تاریشتراشی !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|