| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام من مي خواستم از همه اساتيد كمك بگيرم و سئوالم را مطرح نمايم و آن اينكه من كه زن دارم ولي باز دست از چشم چراني بر نمي دارم و دوست دارم با زنها و دخترهاي ديگر دوست شوم و با آنها رابطه برقرار كنم هر زن و يا دختر خوشگلي كه در خيابان و يا هرجا مي بينم عاشقش مي شوم دوست دارم عكسهاي سكسي نگاه كنم خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنيد متشكرم
|
|
|
احتمالا کیرت رفته تو چشات....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
همدرديم مايلم با هم بچتيم
tanhatanhatanhaa
|
|
|
|
|
Quoting: baran9632 هر زن و يا دختر خوشگلي كه در خيابان و يا هرجا مي بينم عاشقش مي شوم
این عجیبه!
Quoting: baran9632 دوست دارم عكسهاي سكسي نگاه كنم
این طبیعیه!
Quoting: amo bade احتمالا کیرت رفته تو چشات....
این دیگه چیه؟
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
Quoting: baran9632 درددل جنسي
Quoting: baran9632 آن اينكه من كه زن دارم ولي باز دست از چشم چراني بر نمي دارم غم آخرت باشه.....خدا به چشمای شما صبر بده برادر!
|
|
|
بسازم خنجری نیشش ز فولاد..... زنم بر دیده تا دل گردد آزاد
آدم عاقل از یه روزنامه دو نسخه نمی خره. جفتش یه چیز توشون نوشته.
آما فکر کنم مشکلت اینه که با زنت رفیق نیستی..... خدا بهش صبر بده!
شایدم اینه که جوونی نکردی و بابا و مامان زرتی پرتت کردند تو مسئولیت زندگی مشترک.... خدا از سر تقصیراتشون نگذره!
من هم دعا می کنم خداوند چشهات رو لوچ کنه که نه تو به زنهای دیگه نگاه کنی و نه زنهای دیگه به تو نگاه کنند. اینطوری هم زنهای دیگه راحت می شند هم زنت و هم خودت!
الهی آمین
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 من هم دعا می کنم خداوند چشهات رو لوچ کنه که نه تو به زنهای دیگه نگاه کنی و نه زنهای دیگه به تو نگاه کنند. اینطوری هم زنهای دیگه راحت می شند هم زنت و هم خودت! الهی آمین این چه جور درد دلیه برادر؟.... شما بیا خرماتو بخور برو!
|
|
|
baran9632 ایشالا آخرین غمت باشه
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh ایشالا آخرین غمت باشه خدا بیامرزتش....انسان شریفی بود!
|
|
|
Quoting: estrogen خدا بیامرزتش....انسان شریفی بود! بعله واقعا خیلی شریف بود
|