| نویسنده |
پیام |
|
|
Topic e khoobey daadey,be gole bache haa kelaas key sheroo mishe,nazare man baraaye deyr enzaaley ein hast ke dar sex, tamaame ravesh haaey ro ke midoonid anjaam bedin ,dar ein haalat fekretoon bishtar mashghoole bahtar anjaam daadane raveshe diggar ast va dar natije ham vagte migozarad baraaye mardhaa va zanhaa ham az har raveshey bishtar tahrik shode va dar natije zood tar be orgasm miresand albate agar betoonid khodetoon ro az havase zood froo kardan rahaa konid va hata timer bezaarid va masalan baraaye 10 dagyge baa taraf baazey konid va bad az oon shroo konid ,va az ravesh haaye mokhtalef estefaade konid,lezoomey nadaare ke toolaaney beshe ,baraaye har ravash to taa tolombe ham kaafeye .khosh baashid
|
|
|
Quoting: inkare اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن . مرسیو کوفت... از من تشکر که که بانی خیر و بنیانگذار این تاپیک بودم در ماههای گذشته.... واقعا اولش فکر نمی کردم اینقدر از این کارم استقبال شه... واقعا اگه شما مردم نبودین ما هنرمندا هم نبودیم... ما فقط به عشق شما کار انجام میدیم
|
|
|
yezan chetori mitoone kari kone ke partneresh dir erza she? man tahala sexe bishtar az 3mins nadashtam!!!!
ms asal
|
|
|
|
|
Quoting: admin بالاخره ما هم زن گرفتیم!!!!!
تبریک می گم تو تو این دنیای بزرگ اولین کسی هستی که زن گرفتی آخه معمولا زنها مردها رو میگیرن
دنيا به من عشق نشان ده كه شوم در پي آن (نيست عشقي گشته ام سر تا به پايت را)
|
|
|
آموزنده و زیبا

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
کارت واقا عالی بود
|
|
|
ممنون نظر لطفته

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
jaleb bud
|
|
|
|
|
میتونین پوزیشنایی بگین که خانما زودتر ارگاسم میشن؟
|
|
|
من که واقعا از این همه لطف و توجهی که به این تاپیک داری تشکر میکنم به امید موفقیت همه اینکاره ها
1358
|