صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Oct 2007 08:41

Topic e khoobey daadey,be gole bache haa kelaas key sheroo mishe,nazare man baraaye deyr enzaaley ein hast ke dar sex, tamaame ravesh haaey ro ke midoonid anjaam bedin ,dar ein haalat fekretoon bishtar mashghoole bahtar anjaam daadane raveshe diggar ast va dar natije ham vagte migozarad baraaye mardhaa va zanhaa ham az har raveshey bishtar tahrik shode va dar natije zood tar be orgasm miresand albate agar betoonid khodetoon ro az havase zood froo kardan rahaa konid va hata timer bezaarid va masalan baraaye 10 dagyge baa taraf baazey konid va bad az oon shroo konid ,va az ravesh haaye mokhtalef estefaade konid,lezoomey nadaare ke toolaaney beshe ,baraaye har ravash to taa tolombe ham kaafeye .khosh baashid

# : 3 Dec 2007 16:42

Quoting: inkare
اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن .

مرسیو کوفت... از من تشکر که که بانی خیر و بنیانگذار این تاپیک بودم در ماههای گذشته.... واقعا اولش فکر نمی کردم اینقدر از این کارم استقبال شه... واقعا اگه شما مردم نبودین ما هنرمندا هم نبودیم... ما فقط به عشق شما کار انجام میدیم

# : 11 Dec 2007 01:11

yezan chetori mitoone kari kone ke partneresh dir erza she?
man tahala sexe bishtar az 3mins nadashtam!!!!

ms asal
# : 8 Jan 2008 15:46

Quoting: admin
بالاخره ما هم زن گرفتیم!!!!!

تبریک می گم تو تو این دنیای بزرگ اولین کسی هستی که زن گرفتی
آخه معمولا زنها مردها رو میگیرن

دنيا به من عشق نشان ده كه شوم در پي آن (نيست عشقي گشته ام سر تا به پايت را)
# : 19 Apr 2008 09:34

آموزنده و زیبا

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 21:11

کارت واقا عالی بود

# : 20 Apr 2008 10:35

ممنون
نظر لطفته

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 24 Apr 2008 15:56

jaleb bud

# : 26 Apr 2008 19:08

میتونین پوزیشنایی بگین که خانما زودتر ارگاسم میشن؟

# : 3 May 2008 11:47

من که واقعا از این همه لطف و توجهی که به این تاپیک داری تشکر میکنم به امید موفقیت همه اینکاره ها

1358
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.