صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Jul 2007 11:32

این هم یه روشه برای خودش...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 11 Jul 2007 11:44

kosmashang
بترکی تو بچه .. از اول تا آخر انجمن آخرین پست همه تاپیکها مال توئه

ولی جدی خوشم اومد جوابهایی که میدی جالبه قول میدم مشتری این انجمن بشم

# : 11 Jul 2007 13:34

نظر لطفته نازنین
چشات خوشکل میبینه مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 12 Jul 2007 00:48

من همیشه وقتی میخام آبم دیر بیاد تا آخر فرو میکنم و بجای داخل و بیرون کردن با فشار آوردن سعی میکنم که طرفم مقابلم ارگاسم بشه.
در این حالت چون به رگ زیر آلت تماس ایجاد نمیشه آبم دیرتر میاد. راههای دیگه ای هم هست

# : 13 Jul 2007 14:15

ای بابا این که کاری نداره با گرفتن دوش گرمه دو نفره برای تمیز وخوشبو کردن بدن وگرفتن دوش سرد برای افت ولتاژ برق از (380 درجه ) ایرانی به ( 110 ولت ) استاندارد ایزو /*-/ البته برای آقایانی کی تاشماره (10 ) خودشونو خراب میکنن وادامه داره

# : 13 Jul 2007 14:18

ای بابا این که کاری نداره با گرفتن دوش گرمه دو نفره برای تمیز وخوشبو کردن بدن وگرفتن دوش سرد برای افت ولتاژ برق از (380 درجه ) ایرانی به ( 110 ولت ) استاندارد ایزو /*-/ البته برای آقایانی کی تاشماره (10 ) خودشونو خراب میکنن وادامه داره ../و/و/و/و/و/

# : 13 Jul 2007 14:27

ای بابا این که کاری نداره با گرفتن دوش گرمه دو نفره برای تمیز وخوشبو کردن بدن وگرفتن دوش سرد برای افت ولتاژ برق از (380 درجه ) ایرانی به ( 110 ولت ) استاندارد ایزو /*-/ البته برای آقایانی کی تاشماره (10 ) خودشونو خراب میکنن وادامه داره ../و/و/و/و/و/

# : 14 Jul 2007 02:02

خوش به حالتون همتون به فکره دیر ارضا شدنید من به فکره زود ارضا شدنم
راه های دیر ارضا شدن:
1>اول از همه قبل از سکس 2 بار جلق بزنید بعد سکس کنید
2>وقتی دارید سکس میکنید بعد از 3-4 تا کمر زدن آلتتان را در بیاورید و چند لحظه صبر کنید و دوباره از نو شروع کنید
3>وقتی احساس کردید دارید ارضا میشید سر آلتتان را فشار دهید
4>سکس را به آرامی انجام دهید و در آرامش کامل
5>سعی کنید آلتتان را تا ته فرو کرده و حرکت ریز (کم عقب و جلو کنید) بزنید
6>سعی کنید از سکس های سخت استفاده کنید که خودتون خسته شید مثلا شما رو دختر خوابیده و کمر زده
7>سعی کنید وسط سکس کارای مختلف انجام دهید و متمرکز یک جا نشوید مثلا 4-5 تا کمر و بکشید بیرون و یه کاره دیگه انجام دهید مثلا خوردن سینه ها یا ساک زدن طرفین و ...و دوباره به کاره خود ادامه بدید
8>تخیلاتتون رو اون موقع کمتر کنید
8

# : 14 Jul 2007 02:30

aaaaaaaaaaa man haminjoorish kone gf am pare mishe ta biyam az in karaham bokonam
fekr kon???????????

حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
# : 14 Jul 2007 12:57 | ویرایش بوسیله: kosmashang

kiarash77
خب معلومه اینکارها رو میکنی که اینقدر دیر ارضا می شی دیگه...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.