صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 24 May 2007 10:52

مخلص آقا شهرام گل هم هستیم تایپیکهای عالی داری حسابی استفاده بردم از فیلمهات ممنون...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 May 2007 12:47

سلام اقارضای گل

من خیلی زود انزال میشم
خیلی خیلی کیرم کوچیکه

دمت گرم یک راه به من بگوعزیزم
من هنوز ازدواج نکردم یادختری را نکردم اون کارهای که شما درصفحه یک
نوشته اید
دمت گرممممممممممممممممم

# : 30 May 2007 11:03

زود انزالی کم کم خودش خوب میشه

کیرت کوچیکه مثلا چقدر کوچیکه؟؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 4 Jun 2007 08:10

سلام
به دوستان من یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم و تو ذوقم نزنید
وقتی ازعقب می کنیم چکارکنیم که کثیف کاری نباشه
اخه توی فیلمها یاروهرچی میکنه چیزی ازریدومان پیدانیست
ممنونم

# : 6 Jun 2007 13:03

woleky
این سوال صد بار پرسیده شده عزیزم:
باید قبل از عمل طرف بره دستشویی و با آب گرم خوب مقعدش و تا قسمتی داخل مقعدش رو تمیز کنه ... همین
حالا هی برو یه جا دیگه تایپیک بزن ....

# : 21 Jun 2007 10:12

عالی بود پسر

# : 21 Jun 2007 10:42

با کی بودی؟؟؟

# : 28 Jun 2007 19:34 | ویرایش بوسیله: foad_sa

خسته نباشي رضا جان.
ما با هم پوزيشناي خيلي مختلفي رو داشتيم.
-حتي چند تا پوزيشن جديد اختراع کرديم که اگه ميذاشتم ببينيد شاخ در مي آورديد-
اما من با دو تا مشکل مواجهم:
1. پارتنرم از اون دير ارگاسم هاس.
2. فقط و فقط تو يه پوزيشن غيرمتعارف به ارگاسم ميرسه. يعني با پوزيشناي ديگه ، هيچ جوره نتونستم به اوج برسونمش.
تو اين پوزيشن، چون من زيرم و کل بدن اون روي منه -حتي پاهاش- ، و چون اون دير به ارگاسم ميرسه، در نتيجه من خسته ميشم، بعضي وقتا هم کلافه ميشم که چرا ارگاسم نميشه -البته اصلا به روش نميارم- .
اميدوارم که مطلبُ گرفته باشي. با اينکه ميدونم آدما به خاطر فيزيک و اندام مختلف در زمينه سکس هم خيلي با هم متفاوتن و شايد اصلا تجربه يکي رو، کَس ديگه اي نداشته باشه و متوجه نشه که مشکل چيه.
چه راهي به نظرت ميرسه؟
سوال اصلي اينه که چرا بعضي خانوما دير به ارگاسم ميرسن و بعضي زود؟
فيزيک بدنِ اين دو نوع خانم، چه تفاوتي با هم داره که باعث اين مساله ميشه؟
راه حل مناسب براي مردي مثل من چيه؟
چطور ميتونم با پوزيشناي ديگه پارتنرم رو ارگاسم کنم؟

# : 30 Jun 2007 00:48

میشه یکی از اون پوزیشنها رو برامون بزاری ما هم یاد بگیریم...

# : 30 Jun 2007 01:22

فواد جان سلام
یکی از راههای رساندن به ارگاسم پارتنر، دیدن صحنه های مهیج است پس می شود در حین سکس دیدن فیلم را هم امتحان کنید.
در ضمن وقتی که شما در زیر قرار دارید کنترل کننده حرکات باید باشید نه موتور آن پس با کمتر حرکت کردن می توانید خستگی کمتری را داشته باشید. از طرف دیگر در حین سکس می توانید با یک دست سینه ها و با دست دیگر ناحیه آنوس(مقعد) را لمس کنید و به آرامی ضربه هایی را به کپل ها بزنید که باعث تحریک پارتنر شده و زودتر او را به ارگاسم می رساند.
امیدوارم مشکل حل شود اگر حل نشد برایم یه میل بزن
armin2007@nioavar.com'

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.