| نویسنده |
پیام |
|
|
salam inkare jan .. vaghean mamnoon ke in topico gozashti ... khili mamnoonam azat.. hala ye soal..man dost dokhtari daram ke az jolo nemitoonam behesh nazdik besham ,chon dokhtare ,bare hamin hamishe aval oono erza mikonam bad khodam ,chi kar konam ke hardo baham lezat bebarim ,,,
|
|
|
بسیار زیبا و آموزنده بود
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: shahin_2752000 salam inkare jan .. vaghean mamnoon ke in topico gozashti ... khili mamnoonam azat.. hala ye soal..man dost dokhtari daram ke az jolo nemitoonam behesh nazdik besham ,chon dokhtare ,bare hamin hamishe aval oono erza mikonam bad khodam ,chi kar konam ke hardo baham lezat bebarim ,,,
shahin_2752000
دوست عزیز ممنونم از لطفت
در جواب سوالت باید بگم که روش معروف و محبوب 69 مناسبترين راه براي شماست با اين روش هر دو همزمان ميتونيد لذت ببريد .
همه اين روش رو ميشناسند اما يه بار ديگه توضيح ميدم :
در اين روش مرد و زن به صورت وارونه ( يعني سر مرد در مقابل آلت زن و سر زن در مقابل آلت زن ) قرار ميگيرند . و به تحريك آلت هم با دهان و زبان و دست ميپردازند .
اين روش رو ميشه به چند حالت اجرا كرد . يكي به پشت بخوابه و ديگري روي اون يا هر دو به پهلو . شما بايد روشي رو كه مناسب با وزن و فيزك خودتون انتخاب كنيد . تا راحتتر باشيد .
البته براي روش 69 در يكي از معابد هند 69 حالت مختلف ارائه شده . اينو گفتم كه بدونيد هيچ چيز ثابتي وجود نداره و شما ميتونيد هر طور كه دلتون خواست و راحت بوديد سكس كنيد .
البته روشهائي هستند كه در موارد خاص براي افرادي با فيزيك بدني خاص مناسب نيستند .كه بحث خيلي طولاني هست و جاي مطرح كردنش هم اينجا نيست .
فكر كنم همين مقدار كار تو و دوست دخترت رو راه بندازه .
خوش بگذره 
|
|
|
|
|
kosmashang
نم از محبتت كوس مشنگ جان 
|
|
|
inkare جان
خدا وكيلي ارادت خاصي به جنابعالي دارم
و از صميم قلب شما را دوست مي دارم و اميدوارم هميشه موفق باشيد.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
فردا پوزیشناتم امتحان میکنم
خبرشو بهت میدم که مطالبت مستند تر بشه!
خوبه؟!!!
دیگه چی میخوای؟!!!
|
|
|
aloneman_666
ما هم منتظريم فقط مواظب باش يه چيزي اين وسطا جر نخوره...
|
|
|
سلام اقا رضا گل خوبی
اقا بعضی مواقع سوالهای برام
پيش مياد يا دوستانم براشون پيش
مياد تو اين تاپيکتون دوست دارم بنويسم
و حوشحال ميشم جواب بديد .......
اقا رضا سوالی که زياد پيش مياد
در هفته چند اميزش شخص داشته باشه
درسته پيش مياد شب تا ۸ يا ۹ بار اميزش
پيش مياد و روز هم ۲ يا ۳ بار که باعث ميشه
شخص احساس خستگی کنه چون ادم بعد از ۲۰ سالگی
هر سال با اضافه شدن سن ۲درصد از هورمون جنسيش کم
ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
بعضی دوستان موقع اميزش
از عقب ابشون يا منی همونجا
خالی ميکنن و باعث ميشه بعدن التشون
جوشهای ميزنه و باعث هم ميشه تا مدتی
اميزش نکنن و تا پيش دکتر نرن و امپول نزنن
نمی تون چرا ؟؟؟؟؟؟؟ اصلاعی داريد تو ای زمينه ها .......
خالی بند

|
|
|
|
|
خالی بند عزیز
اینهمه سوال که بشریت از ازل توش موندم یه جا نوبره
بابا سوالاتت رو کم کم بکن تا ما هم بتونیم این وسطا یه نفس بکشیم داداش
|
|
|
اقای مدیر ممنون خیلی مفید بو د
خسته نباشید
|