صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2006 03:22

salam
matalebe shoma khaile alieh yek soal dashtam
aya dar iran spray errection peyda mishe koja
az dostani keh midonan komak mikham.az modir sait ham khaile motshakeram keh bedon hich cheshmdashty in hameh mataleb ra dar ekhtyar mardom mizare.

# : 23 Sep 2006 18:40

Quoting: motaahel
جناب اينكاره ببخشين كه دير جواب دادم
اگه منظورتون اينه كه منم مثل همسرم چندين بار انزال بشم كه بايد بگم نميتونم.
يعني يه بار كه آبم مياد ديگه غلاف ميشه. البته سعي نكردم تست كنم كه آيا اگه
خودمو ول كنم كه زود آبم بياد بازم ميتونم فعاليت كنم يا نه.
اگه شما ميگي ميشه لابد ميشه

امتحانش كه ضرري نداره . يه تستي بكن . اگه جواب داد حالشو ببر

ممنون از توجهت

# : 23 Sep 2006 18:45

Quoting: ahoww
salam
matalebe shoma khaile alieh yek soal dashtam
aya dar iran spray errection peyda mishe koja
az dostani keh midonan komak mikham.az modir sait ham khaile motshakeram keh bedon hich cheshmdashty in hameh mataleb ra dar ekhtyar mardom mizare.

ممنونم از لطفت . همين كه مطالب رو ميخونيد و استفاده ميكنيد بزرگترين تشكر براي من محسوب ميشه .

در باره سوالت هم بايد عرض كنم كه داروهاي خارجي چون همگي داراي اسم تجاري هستند ؤ درست برعكس ايران كه داروها با اسم علمي و شيميائي اونها عرضه ميشن يعني همون اسم ژنريك .............. در نتيجه بخاطر سپردن اسم همه داروهاي خارجي محال اگه نباشه خيلي سخته .

يه لطفي بكن و كاربرد داروئي رو كه گفتي رو بگو تا اگه تونستم كاري برات انجام بدم . شايد هم يه جايگزين مناسب بشه برات پيدا كرد .

قربونت رضا

# : 29 Sep 2006 09:19

از همه شما ممنونم

# : 17 Oct 2006 10:43

ممنون inkare واسه من که خیلی جالب بود چون تا حالا این مدلی سکس نداشتم حتما امتحان میکنم . چون که من زود ارضا میشم

# : 19 Oct 2006 14:10

من يه سوال داشتم.چيكار كنم كه وسط سكس كيرم نخوابه چون من معمولا انزالم 10 دقيقه طول ميكشه و بعضي وقتا به 20 دقيقه هم ميرسه اما طرفم خيلي دير ارگاسم ميشه و اگه به ارگاسم نرسه سر درد ميگيره اين حالت بين همه زنها طبيعيه يا نه . لطفا راهنماييم كنيد .

# : 22 Oct 2006 13:21

بابا يه نفر در راه رضاي خدا جواب منو بده خيلي مشكل دارم. مخصوصا از خانوما ميپرسم اين حالت سردردهاي شديد بين همه خانوما شايع است يا من گير بد موردي افتادم.

# : 2 Jan 2007 14:45

سلام اینکاره جان میخواستم بپرسم خانمها میتونن ارگاسم خودشونو به تاخیر بندازن یا نه چون طرف من خیلی دیر به ارگاسم میرسه و من تا ایشون رو به ارگاسم برسونم نیم ساعت یا 45 دقیقه طول میکشه و احساس میکنم خیلی خودشو نگه میداره تا به ارگاسم نرسه و این همون وقتیه که من کتفم از درد داره میترکه مرسی از راهنمائی هات.

# : 5 Jan 2007 08:55

salam\'

# : 4 Feb 2007 12:48

بابت تایپیک به این زیبایی از شما تشکر می کنم
بسیار عالی و آموزنده بود (هست)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.