صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Jun 2006 15:39

xfarhad
عزيز شرمنده ميكني مارو ما كه قابل اين حرفها نيستيم

# : 12 Jun 2006 11:45

راستش من نميدونم مريضم يا نه ولي من مي تونم فقط با تلقين يا كنترل رواني جريان سكس , انزال را تا نيم ساعت يا بيشتر به تاخير بندازم. طوري كه زنم چندين بار ارگاسم ميشه و از حال ميره و التماس ميكنه كه آبم رو بريزم.

# : 13 Jun 2006 21:20

motaahel
Quoting: motaahel
راستش من نميدونم مريضم يا نه ولي من مي تونم فقط با تلقين يا كنترل رواني جريان سكس , انزال را تا نيم ساعت يا بيشتر به تاخير بندازم. طوري كه زنم چندين بار ارگاسم ميشه و از حال ميره و التماس ميكنه كه آبم رو بريزم.

چرا چنين كاري ميكني هر بار كه همسرت اورگاسم ميشه تو هم خودت رو رها كن و همراه با اون به اورگاسم برس . و بعد دوباره از نو لذت يه اورگاسم ديگه رو تجربه كن اين جوري ميتوني لذت بيشتري ببري

باضافه يكي از لذتهائي كه در سكس وجود داره لذت بردن از اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن .

# : 22 Jul 2006 22:13

ممنون آقا رضا

# : 23 Jul 2006 14:21 | ویرایش بوسیله: inkare

Quoting: chabok2000
ممنون آقا رضا

خواهش ميكنم چابك جون
داريم درس پس ميديم

# : 1 Aug 2006 19:46

Quoting: inkare
باضافه يكي از لذتهائي كه در سكس وجود داره لذت بردن از اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن .

من اين تجربه رو دارم كه خيلي هم لذت بخشه و اعتقاد من همينه كه با زن و مرد هر دو با هم به ارگاسم برسند.
در واقع بزرگترين لذت دنيا همين ميتونه باشه .
اينكاره جون دستت درد نكنه بابت تاپيكت

# : 1 Aug 2006 20:35

Quoting: ghfk43
اينكاره جون دستت درد نكنه بابت تاپيكت

ممنون عزيز
لطف داري

# : 2 Aug 2006 04:43

مرسي از اطلاع رساني كه مي كني

# : 2 Aug 2006 18:27

Quoting: farhad joon
مرسي از اطلاع رساني كه مي كني

خواهش ميكنم وظيفه منه

# : 3 Aug 2006 10:04

جناب inkare بابت همه راهنمایی تشکر.....تشکر....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.