| نویسنده |
پیام |
|
|
xfarhad
عزيز شرمنده ميكني مارو ما كه قابل اين حرفها نيستيم 
|
|
|
راستش من نميدونم مريضم يا نه ولي من مي تونم فقط با تلقين يا كنترل رواني جريان سكس , انزال را تا نيم ساعت يا بيشتر به تاخير بندازم. طوري كه زنم چندين بار ارگاسم ميشه و از حال ميره و التماس ميكنه كه آبم رو بريزم. 
|
|
|
motaahel
Quoting: motaahel راستش من نميدونم مريضم يا نه ولي من مي تونم فقط با تلقين يا كنترل رواني جريان سكس , انزال را تا نيم ساعت يا بيشتر به تاخير بندازم. طوري كه زنم چندين بار ارگاسم ميشه و از حال ميره و التماس ميكنه كه آبم رو بريزم.
چرا چنين كاري ميكني هر بار كه همسرت اورگاسم ميشه تو هم خودت رو رها كن و همراه با اون به اورگاسم برس . و بعد دوباره از نو لذت يه اورگاسم ديگه رو تجربه كن اين جوري ميتوني لذت بيشتري ببري
باضافه يكي از لذتهائي كه در سكس وجود داره لذت بردن از اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن .
|
|
|
|
|
ممنون آقا رضا
|
|
|
# : 23 Jul 2006 14:21 | ویرایش بوسیله: inkare
Quoting: chabok2000 ممنون آقا رضا
خواهش ميكنم چابك جون
داريم درس پس ميديم 
|
|
|
Quoting: inkare باضافه يكي از لذتهائي كه در سكس وجود داره لذت بردن از اورگاسم طرف مقابل هست اگه هر دو نفر در يك زمان به اورگاسم برسند لذت اورگاسم چند برابر ميشه ......... شما اينجوري داري همسرت رو از يه لذت بزرگ محروم ميكني . ازش دريغ نكن .
من اين تجربه رو دارم كه خيلي هم لذت بخشه و اعتقاد من همينه كه با زن و مرد هر دو با هم به ارگاسم برسند.
در واقع بزرگترين لذت دنيا همين ميتونه باشه .
اينكاره جون دستت درد نكنه بابت تاپيكت
|
|
|
Quoting: ghfk43 اينكاره جون دستت درد نكنه بابت تاپيكت
ممنون عزيز
لطف داري 
|
|
|
مرسي از اطلاع رساني كه مي كني
|
|
|
|
|
Quoting: farhad joon مرسي از اطلاع رساني كه مي كني
خواهش ميكنم وظيفه منه 
|
|
|
جناب inkare بابت همه راهنمایی تشکر.....تشکر....
|