| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه
vahid3922
|
|
|
دوستان من تا کیرمو ساک میزنن آبم میاد در عرض 2 دقیقه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
خیلی توپ بود
|
|
|
|
|
inkare joon ایمیلت رو میخواهم سوال خصوصی دارم
|
|
|
ببخشید یه عرضی داشتم گویا این روش مخصوصا روش اخر کمک به عدم تمرکز مرد میکنه که خیلی خوبه اما دراین پوزیشن که یک پوزیشن نمایشی است زن هم به علت نداشتن ثبات کامل از تمرکز لازم برخوردارنخواهد بود و دراین راستا کهزنان برای ارگاسم خود به تمرکز شدیدی نیاز دارند این روش عملا برای زن موثر نخواهدبود با تشکر درضمن 3 کاپ مشروب 40 درصد برای شما و یک کاپ هم برای خانم موثرترین چیز می تونه باشه که تمرکز شماروبه عنوان جنس مذکر بگیره و همچنین بیحسی موضعی به اندام تناسلیتون بده و کم نوشیدن خانم هم به این علت که عدم تمرکز خانم و بی حسی موضعی اندام تناسلی اون برای شما به عنوان عنصر ارضا کننده اون دردسر تولید خواهدکرد از لحاظ زمانی پس این توصیه رو یک بار هم شده امتحان کنید البته سکس با دوست دخترتان درشرایط اضطراب و استرس که شامل اکثر ایران نشینانه نمی تونه باعث رسیدن به ارگاسم خانم بشه تشکر
|
|
|
مطالب آموزنده ای بود من هم که مشکل داشتم استفاده کردم
navid
|
|
|
کاش در کنار آموزش دنبال یه جای دنج و ارومم واسه سکس باشین که این خودش بقیه مشکلارو حل میکنه!
|
|
|
Quoting: maryamgoli کاش در کنار آموزش دنبال یه جای دنج و ارومم واسه سکس باشین که این خودش بقیه مشکلارو حل میکنه!

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
|
|
inkare
|
|
|
منم میخوام
|