صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 4 May 2008 15:42

سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه

vahid3922
# : 5 May 2008 16:54

دوستان من تا کیرمو ساک میزنن آبم میاد در عرض 2 دقیقه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 7 May 2008 02:58

خیلی توپ بود

# : 12 May 2008 22:34

inkare joon ایمیلت رو میخواهم سوال خصوصی دارم

# : 12 Jun 2008 19:59

ببخشید یه عرضی داشتم گویا این روش مخصوصا روش اخر کمک به عدم تمرکز مرد میکنه که خیلی خوبه اما دراین پوزیشن که یک پوزیشن نمایشی است زن هم به علت نداشتن ثبات کامل از تمرکز لازم برخوردارنخواهد بود و دراین راستا کهزنان برای ارگاسم خود به تمرکز شدیدی نیاز دارند این روش عملا برای زن موثر نخواهدبود با تشکر درضمن 3 کاپ مشروب 40 درصد برای شما و یک کاپ هم برای خانم موثرترین چیز می تونه باشه که تمرکز شماروبه عنوان جنس مذکر بگیره و همچنین بیحسی موضعی به اندام تناسلیتون بده و کم نوشیدن خانم هم به این علت که عدم تمرکز خانم و بی حسی موضعی اندام تناسلی اون برای شما به عنوان عنصر ارضا کننده اون دردسر تولید خواهدکرد از لحاظ زمانی پس این توصیه رو یک بار هم شده امتحان کنید البته سکس با دوست دخترتان درشرایط اضطراب و استرس که شامل اکثر ایران نشینانه نمی تونه باعث رسیدن به ارگاسم خانم بشه تشکر

# : 25 Jul 2008 02:53

مطالب آموزنده ای بود من هم که مشکل داشتم استفاده کردم

navid
# : 26 Aug 2008 16:22

کاش در کنار آموزش دنبال یه جای دنج و ارومم واسه سکس باشین که این خودش بقیه مشکلارو حل میکنه!

# : 26 Aug 2008 23:50

Quoting: maryamgoli
کاش در کنار آموزش دنبال یه جای دنج و ارومم واسه سکس باشین که این خودش بقیه مشکلارو حل میکنه!

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 14 Sep 2008 03:04

inkare

# : 22 Sep 2008 21:55

منم میخوام

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.